<

Din ce este confecționată o canapea extensibilă cu 2 locuri de înaltă calitate?

11 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Publicitate

Canapea extensibilă de 2 locuri în stil clasic Nora sau Vogue, canapea extensibilă de 2 locuri în stil nordic Stockholm sau Karine – pe site-ul Alberta Casa găsești diverse modele, la cel mai bun raport calitate-preț. În diverse culori, cum ar fi gri sau bej, modele uni sau în combinații de culori cu motive florale, cu brațe minimaliste sau robuste, care mai de care mai atractive ca design și preț. În acest articol, însă, nu ne vom opri atenția nici asupra designului, nici a prețului, ci asupra calității! Cu toate ca aceasta este, deseori, în strânsă legătură cu celelalte două aspecte amintite mai devreme.

Totuși, poate la un moment dat te-ai întrebat sau te vei întreba, când vei fi pus în situația de a face o astfel de achiziție, care sunt materialele din care este confecționată o canapea extensibila 2 locuri de înaltă calitate. Parcurge acest articol și află răspunsul în cele ce urmează!

Material tapițerie

Acesta este, practic, materialul vizibil care face parte dintr-o canapea extensibila de 2 locuri. În general, este indicat să optezi pentru o tapițerie textilă când vine vorba de un model extensibil. Spre deosebire de piele, materialul textil oferă o mai mare aderență așternuturilor, atunci când canapeaua este folosită pe post de pat. Pielea poate afecta calitatea somnului, făcând ca așternuturile să alunece. Cel mai des întâlnit material pentru tapițerie și cel mai recomandat pentru o canapea extensibilă de 2 locuri este stofa.

Material cadru

Aceasta este componenta ascunsă, dar a cărei calitate este esențială pentru o canapea extensibilă de 2 locuri. Astfel, pentru o susținerea fără probleme a greutății corporale, cele mai bune modele sunt dotate cu un cadru realizat fie din PAL și metal, fie din lemn masiv (cum ar fi  esența de plop).

Structura brațe

Cu siguranță îți dorești o canapea extensibilă de 2 locuri pe care să te poți întinde inclusiv în poziția neextinsă. Astfel, dacă vrei să te așezi de-a latul (cu capul, respectiv picioarele sprijinte pe brațele canapelei), lemnul masiv în combinație cu PAL-ul sunt materialele folosite în procesul fabricării.

Structura spătar și șezut

Nu în ultimul rând, o canapea extensibilă de 2 locuri care se dorește a fi de înaltă calitate trebuie să ofere un confort superior. Pentru aceasta, arcurile relaxa/de tip Bonell intră în componența unei astfel de canapele.

Acum că stii cum să descifrezi specificațiile tehnice ale canapelelor și ce să urmărești la acestea, în caz de nevoie, ne-am gândit să-ți facem și o recomandare în acest sens. Astfel, de pe site-ul Alberta Casa de care aminteam la început, am ales să-ți prezentam modelul Stockholm. Iată de ce, personal, ne-a cucerit:

– design minimalist, cu linii drepte și forme geometrizate;

– 2 sau 3 locuri, în funcție de preferințe sau necesitate;

– extensie de dormit ocazional (grosime de 14 cm), prin deplasarea șezutului și a spătarului sub somieră;

– saltea pentru extensie inclusă în preț;

– șezut și spătar realizat din burete;

– culoare gri;

– made in Italy.

 

 

 

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deva de altădată, o privire inedită

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva a organizat la începutul lunii ianuarie 2019 un eveniment editorial deosebit: lansarea volumului intitulat „Alfabetul...

Joia neagră, cu morţi şi răniţi pe şoselele din judeţ

Ieri, pe şoselele din judeţ s-au produs mai multe accidente rutiere grave, în care două persoane au murit, iar altele...

Pedeapsă mai mare pentru femeia care şi-a înjunghiat şeful

Cinci ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor şi daune de zeci de mii de lei. Asta au...

Închide