Din cauza vitezei a ajuns în râpă

Viteza prea mare într-o zonă cu curbe periculoase a stat la baza producerii unui grav accident rutier produs pe DN 66. Evenimentul rutier, în urma căruia doi oameni au fost răniţi, a avut loc în zona Merişor.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că, pe DN66, în afara localităţii Merişor, la km 149+500 m, pe partea dreaptă de deplasare din direcţia Petroşani-Haţeg, datorită neadaptarii vitezei de deplasare, într-o curbă deosebit de periculoasă semnalizată prin indicatoare rutiere, o femeie în vârstă de 55 de ani, din localitatea Ţicleni, judeţul Gorj, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un parapet de metal, după care a ieşit în decor şi s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat rănirea unui bărbat în vârstă de 59 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, ce se afla în autoturism pe scaunul din dreapta faţă, în calitate de pasager“, a precizat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Bărbatul fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii din Haţeg au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.