Tâlhar condamnat la trei ani de puşcărie

19 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat, de 30 de ani, din Petroşani, a tâlhărit o vânzătoare. Femeia a încercat să se opună, dar a fost bătută. Individul va executa aproape patru ani de închisoare, dat fiind faptul că este recidivist şi a fost eliberat din penitenciar înainte de termen.

Mihai Tomică a fost găsit vinovat de Judecătoria Petroşani pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată şi condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Bărbatul este recidivist şi fusese eliberat condiţionat din închisoare, astfel că judecătorii i-au revocat beneficiul liberării condiţionate şi i-au adăugat restul de 280 de zile rămas neexecutat din condamnarea anterioară.
Individul este din municipiul Petroşani şi a comis fapta în Lupeni, după ce a intrat într-un magazin sub pretextul că doreşte să cumpere bunuri şi a cerut vânzătoarei un produs. Profitând de neatenţia acesteia, Tomică a băgat mâna în sertarul casei de marcat de unde a reuşit să apuce 200 lei. Angajata l-a văzut şi i-a cerut să-i înapoieze banii furaţi. Ca să scape, individul a lovit-o cu palma peste faţă şi a fugit cu banii, dar n-a apucat să-i cheltuiască. Un echipaj al Poliţiei Lupeni l-a prins şi reţinut la scurt timp, iar mai apoi judecătorii l-au arestat preventiv. Suspectul scăpase din puşcărie în urmă cu circa un an de zile. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Distincţie pentru un jandarm hunedorean

Militarul a fost recompensat cu „Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne”. Distincţia i-a fost acordată cu ocazia Zilei Ministerului...

Ziua Lucrătorului din Serviciile Publice de alimentare cu apă şi de canalizare

Apa Serv Valea Jiului sărbătoreşte pe data 20 iulie, asemenea tuturor operatorilor de servicii publice de acest tip din România,...

Vaţa de Jos: apa a „spălat“ zece sate

Ploile torenţiale de luna trecută au lăsat în urma lor un mare dezastru la Vaţa de Jos, pagubele fiind estimate...

Închide