Devenii îşi vor plăti dările într-un spaţiu nou

31 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

La finele lunii iunie, devenii îşi vor putea achita obligaţiile fiscale către municipalitate într-un sediu nou, special amenajat, mult mai spaţios şi mai confortabil decât cel în care funcţionează în prezent Direcţia de Taxe şi Impozite. Tot aici va fi relocat şi Registrul Agricol al Primăriei Deva.

Amenajarea spaţiului din clădirea în care a funcţionat Universitatea Ecologică din Deva se apropie de final. Pe lângă alte facilităţi, noul sediu va avea rampe interioare pentru persoanele cu handicap, un tonomat pentru cei care au de achitat taxe judiciare şi computere pentru plata on-line a dărilor. În plus, toată activitatea din acest nou sediu va fi monitorizată cu ajutorul camerelor video, care vor fi montate la fiecare ghişeu. Este o primă investiţie a actualei administraţii pentru eficientizarea relaţiei cu cetăţenii, a declarat Florin Oancea (foto), primarul municipiului Deva.
„Ceea ce am anunţat de la bun început, că vom pune în practică modelul văzut la Primăria municipiului Oradea, nu a fost o simplă discuţie. Este prima investiţie în creşterea eficienţei în relaţia cu cetăţenii. Datorită acestei relocări se va scurta timpul de aşteptare al contribuabililor. Noul sediu este amenajat pe cheltuiala proprietarului. Primăria va veni cu mobilierul”, a declarat Florin Oancea.
Primăria Deva a închiriat la finele lunii octombrie 2017, pe o perioadă de 10 ani, contra sumei de circa 7.000 de euro pe lună, clădirea din centrul vechi al municipiului în care a funcţionat Universitatea Ecologică. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cui foloseşte că guvernarea se mută în stradă, la protest?. „Doar cine are paie-n cap, se sperie de scânteia adevărului” – Jupp Mueller

O simplă plângere depusă de Ludovic Orban în nume personal a provocat un adevărat cutremur în interiorul PSD şi pe...

Baschet: CS Viitorul Deva, pe podium la Pecica

Echipa de baschet masculin de la CS Viitorul Deva, formată din băieţi născuţi între anii 2008 şi 2011, a participat...

Karate: Rezultate deosebite pentru Elite Center

La Timişoara, în Sala “Constantin Jude” s-au desfăşurat întrecerile celei de-a treia ediţii a “Memorialului Dan Olaru” la karate, competiţie...

Închide