Devenii caută a patra victorie consecutivă

11 mai 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ovidiu Mănăstire

CNS Cetate Deva revine în faţa propriilor susţinători, după două deplasări consecutive, urmând să întâlnească pe Gloria Lunca Teuz Cermei, grupare din a doua jumătate a clasamentului. Alb-albaştrii vor să obţină al patrulea succes la rând care să-i menţină, cel puţin teoretic, în lupta promovării.

Jucătorii sunt optimişti
Cu trei succese la rând, CNS Cetate Deva se menţine în lupta pentru promovarea în Liga a II-a, dar nu are voie să mai facă nici un pas greşit până la final. Devenii vor întâlni azi pe Gloria Lunca Teuz Cermei, formaţie pe care au învins-o şi în tur, cu 4-2, şi nu concep alt rezultat decât victoria. „Indiferent de adversarul întâlnit, orice meci e dificil. Dar cum victoriile aduc victorii, e normal să ne gândim la un nou succes. Cred că mai avem şanse de promovare, eu încă sper în îndeplinirea obiectivului, de aceea am venit  la Deva. După părerea mea, avem 70 la sută şanse să-l realizăm”, a spus fundaşul Eduard Cornea.

Cermeiul vrea puncte de la Deva
Adversara grupării alb-albastre ocupă locul 10 în clasament şi chiar dacă e scăpată de grijile retrogradării directe, luptă să scape de fatidicul loc 12, care ar putea duce şi el în Liga a IV-a. Arădenii şi-au schimbat de curând conducerea tehnică, avându-l pe Roland Nagy director tehnic şi pe Radu Anca drept antrenor. „În proporţie de 80 la sută suntem salvaţi de la retrogradare. Urmează două deplasări, la Deva şi Giarmata, iar ultimul meci îl avem acasă, cu Unirea Alba Iulia. Sperăm să mai facem puncte şi din aceste confruntări şi tragem linia la final”, a spus Radu Anca. Partida CNS Cetate Deva – Gloria Lunca Teuz Cermei se joacă astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul „Cetate” din Deva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Proiect ambiţios pentru conservarea Sarmizegetusa Regia

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara, în parteneriat cu specialişti din domeniu, pregătesc documentaţia necesară lucrărilor de conservare şi protejare a sitului...

Fruhlingsfest (Festivalul Primăverii), în premierã, la Deva

Primăvara a venit, atât cu flori multe şi parfumate, cât şi cu poftă de viaţă şi va lăsa loc verii...

De ce nu li se decontează integral elevilor banii de navetă?

Zilnic, aproape 3.000 de elevi hunedoreni parcurg între trei şi 50 de kilometri pentru a ajunge la şcolile la care...

Închide