<

Deveanul Mircea Popa a cucerit trei medalii de aur la Campionatul European de Karate Tradiţional

18 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

În perioada 14-16 septembrie, o delegaţie de sportivi din România a participat la Campionatul European de Karate Tradiţional organizat la Belgrad.

Sportivul devean Mircea Popa (foto) a fost prezent la această competiţie şi a evoluat la cinci probe în cadrul categoriei old seniori (35-49 ani).
Mircea Popa (centură neagră 5 DAN) a câştigat patru medalii, din care trei de aur la kogo kumite, kumite individual şi la Kumite echipe şi o medalie de bronz la kata individual. De menţionat că seniorul din Deva, legitimat la CS Ronin este maestru emerit al sportului, antrenor şi arbitru, multiplu medaliat în competiţiile interne şi internaţionale.
La această ediţie a Campionatului European au participat sportivi reprezentând 18 ţări la categoriile juniori, ,cadeţi, tineret şi seniori.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rugby. Ştiinţa Petroşani, prima victorie în noul sezon

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani (care evoluează în grupa Centru-Nord din campionat) a debutat cu o victorie în noua ediţie...

Handbal. ACS Viitorul Veţel a cucerit Cupa Straja-Lupeni

Echipa de handbal feminin ACS Viitorul Veţel, pregătită de fosta jucătoare Alina Şovar – Matei, a ocupat locul I la...

Dorin Gligor, coordonatorul Pro România Hunedoara, declară: “În curând vom avea structuri alese şi în teritoriu”

Membrii organizaţiei judeţene Hunedoara a Pro România au decis să constituie Biroul Executiv Judeţean, format din 20 de membri. Noua...

Închide