Complexul Aqualand din Deva se pregăteşte pentru perioada de iarnă

18 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Adriana Clej

Complexul de agrement Aqualand din Deva a trecut luna aceasta, conform HCL nr. 331/2018, în administrarea Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire municipală din Deva.

Aqualand Deva are şapte bazine de înot de diferite dimensiuni şi adâncimi, unul dintre acestea fiind dotat cu instalaţie de generat valuri, dar şi alte funcţiuni: spaţiu relaxare, spaţiu cu şezlonguri şi pardoseală încălzită, saună tunisiană, saună de relaxare, saună finlandeză, saună infra – cer înstelat, saună infra – meloterapie, saună infra – aromoterapie, grotă salină, salon masaj, salon solar, tobogane, sală de forţă/fitness, restaurant. Complexul de agrement se întinde pe o suprafaţă de 4.200 de metri pătraţi.
Baza de agrement a fost închisă temporar pentru lucrări de igienizare a bazinelor, vestiarelor, grupurilor sanitare, mici lucrări de reparaţii, dar şi intervenţii asupra saunelor din incintă. De asemenea, se fiscalizează casele de marcat şi se refac contractele cu furnizorii de către noul serviciu care a preluat în administrare complexul din municipiu.
La finalizarea lucrărilor şi a reorganizării administrative, conducerea Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire municipală Deva va anunţa data oficială a redeschiderii Aqualand.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deveanul Mircea Popa a cucerit trei medalii de aur la Campionatul European de Karate Tradiţional

În perioada 14-16 septembrie, o delegaţie de sportivi din România a participat la Campionatul European de Karate Tradiţional organizat la...

Rugby. Ştiinţa Petroşani, prima victorie în noul sezon

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani (care evoluează în grupa Centru-Nord din campionat) a debutat cu o victorie în noua ediţie...

Handbal. ACS Viitorul Veţel a cucerit Cupa Straja-Lupeni

Echipa de handbal feminin ACS Viitorul Veţel, pregătită de fosta jucătoare Alina Şovar – Matei, a ocupat locul I la...

Închide