Complexul Aqualand din Deva se pregăteşte pentru perioada de iarnă

Adriana Clej

Complexul de agrement Aqualand din Deva a trecut luna aceasta, conform HCL nr. 331/2018, în administrarea Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire municipală din Deva.

Aqualand Deva are şapte bazine de înot de diferite dimensiuni şi adâncimi, unul dintre acestea fiind dotat cu instalaţie de generat valuri, dar şi alte funcţiuni: spaţiu relaxare, spaţiu cu şezlonguri şi pardoseală încălzită, saună tunisiană, saună de relaxare, saună finlandeză, saună infra – cer înstelat, saună infra – meloterapie, saună infra – aromoterapie, grotă salină, salon masaj, salon solar, tobogane, sală de forţă/fitness, restaurant. Complexul de agrement se întinde pe o suprafaţă de 4.200 de metri pătraţi.
Baza de agrement a fost închisă temporar pentru lucrări de igienizare a bazinelor, vestiarelor, grupurilor sanitare, mici lucrări de reparaţii, dar şi intervenţii asupra saunelor din incintă. De asemenea, se fiscalizează casele de marcat şi se refac contractele cu furnizorii de către noul serviciu care a preluat în administrare complexul din municipiu.
La finalizarea lucrărilor şi a reorganizării administrative, conducerea Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire municipală Deva va anunţa data oficială a redeschiderii Aqualand.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.