Deveanul Mihai Mărtinesc, dublu campion mondial la karate

24 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Cea de a opta ediţia a întrecerilor Campionatului Mondial de karate WUKF s-a desfăşurat la Bratislava, în Slovacia la Ice Stadium – Nepela Arena şi a reunit peste 2.300 de sportivi din 47 de ţări, de pe cinci continente.

Veştile extraordinare de la Campionatul Mondial de Karate WUKF, de la Bratislava, vin să confirme valoarea unui sportiv devean de excepţie, Mihai Mărtinesc, legitimat la CS Kihon Deva. El a reuşit o nouă performanţă şi şi-a trecut în palmares încă două medalii de aur şi două titluri de campion mondial.
Alţi doi sportivi hunedoreni, legitimaţi la Empi Karate Brad, au urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere la Bratislava şi au devenit campioni mondiali. Este vorba de Vlad Demean (kumite echipe rotativ) şi de Adelin Opra (kumite echipe sanbon). În plus, cei doi au obţinut şi câte o medalie de argint, la fel ca şi Gabriel Cioară. “Este cel mai puternic campionat la care am avut onoarea de a reprezenta municipiul Brad. Nu ne-am făcut de ruşine şi venim acasă cu medaliile de aur“, ne-a declarat Sorin Avram, preşedintele de la Empi Brad.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jocurile Europene Minsk 2019

Competiţia de la Minsk care reuneşte circa 4.000 de sportivi, tehnicieni, antrenori şi oficiali a continuat cu întrecerile programate duminică...

Trei maşini, făcute praf de un adolescent băut

La doar 16 ani, un minor din Petrila a avariat trei autoturisme în urma unui accident rutier produs pe principalul...

Contrabandist de alcool prins de poliţişti

Un bărbat de 57 de ani, din Hunedoara, a fost reţinut de anchetatori şi cercetat pentru contrabandă cu alcool. Poliţiştii...

Închide