Deveanca Maria Nedelcu, medaliată cu argint la “Tiger Clasic-Diamond Cup Romania”

15 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Cea de a 13-a ediţie a Concursului internaţional de culturism şi fitness „Tiger Classic – Diamond Cup Romania”, s-a desfăşurat sâmbătă la Bucureşti, cu participarea unui număr impresionant de iubitori ai acestui gen sportiv. De remarcat că această competiţie internaţională a fost organizată de către Federaţia Română de Culturism şi Fitness, instituţie recunoscută de către MTS.
Sportiva Maria Nedelcu (foto), legitimată la CS Universitatea Cluj Napoca şi CS Gladiators Gym Deva, a reuşit o nouă performanţă de top internaţional, după ce în luna octombrie a anului trecut a cucerit titlul de vicecampioană naţională.
Sâmbătă, Maria Nedelcu, antrenată de Claudiu Florescu şi Raul Jianu, a participat la competiţia de la Bucureşti, iar la finalul întrecerilor a cucerit medalia de argint la categoria Bikini Fitness.
Menţionăm că pe lângă faptul că este multiplă medaliată la competiţiile de fitness, Maria Nedelcu este şi participantă de excepţie în competiţiile de kickboxing, unde în ultimii ani a înregistrat mai multe evoluţii în ring, apreciate de către cunoscătorii în domeniu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Câştigătorul concursului pentru postul de manager al Sanatoriului Geoagiu

Emoţii mari pentru candidaţii care au aspirat la postul de manager al Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu. Cei trei - Mirela...

Lucrătorii din Penitenciarul Bârcea Mare-Deva au protestat, ieri, în faţa închisorii . „Lege pentru toţi, nu doar pentru hoţi!”

Lucrătorii de la Penitenciarul Bârcea Mare-Deva au protestat, ieri, timp de mai multe ore, în faţa puşcăriei, cu vuvuzele şi...

Anunt Finante

Închide