Câştigătorul concursului pentru postul de manager al Sanatoriului Geoagiu

15 mai 2019 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Sorina Popa

Emoţii mari pentru candidaţii care au aspirat la postul de manager al Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu. Cei trei – Mirela Letiţia Popescu Pleşa, Elena Agripina Cazan şi Ioan Sebastian Mezei – au susţinut, ieri, public, proiectele de management.

Rezultatele concursului sunt următoarele: Mirela Letiţia Popescu-Pleşa a obţinut nota 9,18, Ioan Sebastian Mezei – 8,82 şi Elena Agripina Cazan -7,80. În aceste condiţii, Popescu-Pleşa este câştigătoarea concursului pentru postul de manager al sanatoriului din Geoagiu. Contestaţiile pot fi depuse până astăzi, joi 16 mai, la ora 17. Rezultatul contestaţiilor va fi afişat în 18 mai, la ora 16, iar rezultatele finale în data de 20 mai, la ora 12.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Victor spune:

  Ăsta nu a fost concurs.Plesa-Popescu si-a acordat singura nota, a stat împreună cu comisia până la afișarea rezultatelor să fie sigură că nu trec nota greșit. Felicitări celorlalți concurenți si rusine celor care acceptă să fie manipulați.

 2. Mihai spune:

  Să vă fie rușine lichele ordinare! Chiar ne credeți proști pe toti? E aproape si ziua in care o sa ieși afară javră ordinară!Să vedem daca vine Antitero sa-ti aduca chiftele. Cat esti de proastă!!!

 3. Kormoran spune:

  A fost prezent si jurnalistul Marcel Bot, cum de nu spune nimic?
  A devenit “manjit” si asta? Parte din sistem?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lucrătorii din Penitenciarul Bârcea Mare-Deva au protestat, ieri, în faţa închisorii . „Lege pentru toţi, nu doar pentru hoţi!”

Lucrătorii de la Penitenciarul Bârcea Mare-Deva au protestat, ieri, timp de mai multe ore, în faţa puşcăriei, cu vuvuzele şi...

Anunt Finante

Lovită pe trecerea de pietoni

O femeie, de 38 de ani, din Simeria, a avut mare noroc şi a scăpat cu răni uşoare. Ea a...

Închide