Deva primeşte sprijin în lupta cu COVID-19 din partea oraşului chinez Yancheng

Primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, împreună cu prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, au cerut sprijinul oficialităţilor din oraşul Yancheng, localitate din Republica Populară Chineză cu care municipiul Deva este înfrăţit pentru a lupta cu virusul COVID-19.

În urma discuţiilor purtate în această perioadă de către cele două instituţii cu reprezentanţii municipalităţii din Yancheng a fost conceput un plan de activităţi şi măsuri ce vor fi implementate în foarte scurt timp, în scopul limitării şi reducerii efectelor pandemiei de Coronavirus în municipiul Deva şi în judeţul Hunedoara. Sprijinul va consta atât în asistenţă medicală, bunuri sau alte materiale de care devenii şi hunedorenii vor avea nevoie.
Primarul oraşului Yancheng, domnul Cao Lubao, a adresat într-o scrisoare un mesaj de sprijin locuitorilor municipiului Deva. Domnia sa îşi exprimă încrederea că devenii vor trece cu bine de această încercare, subliniind faptul că „Epidemia este temporară, dar prietenia noastră este eternă”. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.