DETALII ŞOCANTE ÎN CAZUL INCENDIULUI DIN PETROŞANI: Poliţistul local îşi omorâse mama cu o noapte înainte să dea foc casei

Anchetatorii au revenit cu amănunte şocante în cazul incendiului care a avut loc azi-noapte, într-un imobil din Petroşani. Poliţistul local Cătălin Mihai Buşoniu (foto) îşi omorâse mama cu o noapte înainte să dea foc apartamentului în care locuia.

Potrivit şefului SML Hunedoara, Dan Mărculescu, „în urma autopsierii cadavrelor s-a constatat că mama presupusului autor prezintă mai multe leziuni de asfixiere mecanică prin strangulare şi traumatisme cranio-faciale, precum şi leziuni cerebrale. Celelalte două victime au decedat intoxicate cu monoxid de carbon, în incendiu”. Procurorii au luat la cunoştinţă constatările medicilor legişti, şi iau în calcul varianta în care decesul femeii de 56 de ani să fi survenit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unor certuri provocate de poliţist pe fondul consumului de alcool.

„Din primele date e vorba de trei victime găsite decedate într-un apartament din municipiul Petroşani, în urma unui incendiu. Pot să confirm că moartea uneia dintre victime a survenit în noaptea de 8/9 septembrie, deci cu o zi înainte de declanşarea incendiului – victimă care prezintă urme de violenţă. Luăm în calcul ipoteza în care este posibil ca bărbatul să îşi fi lovit mama, iar în urma acestor lovituri să fi survenit decesul. Este posibil ca faptele să se fi produs pe fondul consumului de alcool”, a precizat Adina Velescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Mai multe detalii în ediţia tipărită de mâine!

Citiţi şiUn poliţist local a dat foc apartamentului în care locuia, murind împreună cu mama şi bunica sa

One thought on “DETALII ŞOCANTE ÎN CAZUL INCENDIULUI DIN PETROŞANI: Poliţistul local îşi omorâse mama cu o noapte înainte să dea foc casei

  • 11 septembrie 2012 la 7:12
    Permalink

    E grav ce sa intamplat ,asta se numeste schizofrenie fara reparaTIE !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare