Derby pe muchie de cuţit

13 octombrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

11 x 2 Alfa Team si Avantaje si-au impartit punctele, dupa un meci de mare lupta

Ciprian Marinuţ

 Alfa Team şi Avantaje, două dintre echipele cu pretenţii ale Campionatului Municipal de Fotbal Amatori Deva, au remizat, scor 2-2, după un meci echilibrat, în care nici una dintre formaţii nu merita să piardă.

Goluri cu noroc
Ocupanta locului cinci în ediţia trecută, Avantaje, a început în forţă, hotărâtă ca în noua ediţie de campionat să răstoarne ierarhiile. Nici n-a început bine meciul şi Mureşan (min. 1) a deschis scorul, după ce l-a surprins pe portarul Clep cu o execuţie norocoasă: minge deviată cu capul pe spate. Campioana ediţiei trecute, Alfa Team, a acuzat şocul şi a mai încasat un gol, după o fază aproape identică cu cea de la deschiderea scorului. Apostol a pasat în diagonală, iar Torok (min. 6) a deviat şi el cu capul pe spate şi l-a păcălit încă o dată pe Clep, scor 2-0. Avantaje putea încheia conturile, însă Iacob (8) a ţintit bara, iar portarul Clep a scos şutul lui Mureşan (10). Tot Mureşan (17) putea face 3-0, dar şutul său din întoarcere a lovit bara.

De la 0-2, la 2-2
Cum ocaziile se răzbună, Sălăşan (19) a marcat golul de 2-1, cu un vole de la marginea careului, după ce portarul Robciuc a respins în faţă şutul lui Şiklodi. Golul a dat semnalul trezirii campioanei, iar Zudor (25) putea egala chiar înainte de pauză, însă şutul său a fost respins de Robciuc. Cu o condiţie fizică mai bună, Alfa Team a preluat controlul jocului şi a asediat careul advers în repriza secundă, până a reuşit să egaleze. Agachi (33) a lovit bara, iar Laco (42) a marcat, şi el cu noroc, golul egalizator, scor 2-2.

Asalt final
La 2-2, ambele echipe au lăsat garda jos şi au încercat să dea lovitura decisivă. Alfa Team a fost aproape de gol prin Zudor şi Kutzfalvi, însă cele mai clare ocazii le-au avut cei de la Avantaje, prin Vălăşutean (48) şi Stoica (49), acesta ţintind transversala. Până la final, meciul s-a încheiat cu o remiză echitabilă care însă nu mulţumeşte nici una dintre combatante.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
4, 3, 2… Pretenţii tot mai mici

România a cucerit patru medalii (trei de argint şi una de bronz) la ultima ediţie a Mondialelor în 2007, a...

Sute de deveni rãmân fãrã subvenţii pentru încãlzire

Cea mai mare parte a dosarelor depuse de familiile sărace din municipiul Deva pentru subvenţionarea încălzirii locuinţelor, vor fi respinse,...

Bulina albă

Alin Marian, jandarm

Închide