Deputatul PDL, Iosif Blaga, s-a ales cu dosar penal

7 octombrie 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

În cursul zilei de ieri, deputatul PDL Iosif Blaga a dat cu maşina peste o femeie de 81 de ani, din Orăştie. În urma accidentului, poliţiştii i-au întocmit dosar penal.
Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 16, pe strada Aurel Vlaicu, din Orăştie. Deoarece nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers cu spatele cu autoturismul pe care îl conducea, deputatul PDL Iosif Blaga a surprins şi a accidentat-o pe bătrână. Femeia se angajase în traversarea străzii fără să se asigure, prin spatele maşinii conduse de deputatul hunedorean, moment în care a fost izbită de autoturismul acestuia, fiind rănită uşor. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ. Pentru faptul că nu s-a asigurat şi a provocat un accident rutier, deputatul PDL Iosif Blaga s-a ales cu dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a petrecut evenimentul. (L.Botici)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. JE spune:

    Femeia era pe trecerea de pietoni ?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagră

Zoltan Lacataş, preşedintele Ligii Sindicatelor Miniere din Valea Jiului

Bulina albă

Adrian Piper, plutonier adjutant de jandarmi

Sărbătorirea persoanelor vârstnice la Hunedoara

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Primăria Hunedoara le-a celebrat pe cele 62 de cupluri din municipiu, care...

Închide