Deputatul Lucian Heiuş susţine că DN 7A va fi reparat şi asfaltat integral

12 februarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Maximilian Gânju

Drumul naţional ce trece prin Parâng şi face legătura cu staţiunea de schi din Voineasa şi cu Transalpina va fi reparat şi întreţinut încât să se poată circula în condiţii decente.
Declaraţia îi aparţine deputatului liberal Lucian Heiuş (foto în mijloc), preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, acesta fiind ieri prezent la Petroşani, unde a discutat despre mai multe proiecte pe care liberalii le au pentru Valea Jiului.

O rută importantă
„DN 7A nu va intra în reabilitare integral, pentru că Direcţia de Drumuri este în proces de ani de zile cu compania care trebuia să-l reabiliteze. Drumul va intra însă în reparaţie, iar luni, directorul general al CNAIR va veni la Hunedoara şi se va face o reparaţie a acestui drum, încât să se poată circula pe el. După finalizarea procesului se va trece şi la asfaltarea integrală a drumului, pentru a se face legătura în cele mai bune condiţii cu Vâlcea“, a declarat Lucian Heiuş. DN 7A este o rută importantă pentru municipiul Petroşani, mai ales din punct de vedere turistic. Iarna drumul este utilizat de turiştii care vor să ajungă la schi la Voineasa, însă cel mai mare trafic îl are pe timp de vară. În perioada sezonului estival, mii de turişti caută să ajungă prin Petroşani până pe Transalpina, iar ruta pe DN 7A, prin Cheile Jieţului, este deosebit de spectaculoasă.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Daca se toarna piatra la prima ploaie torentiala se strica iarasi DN 7A (Cheile Jietului) . Vrem sa mergem fara sa ne stricam masinile spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca ! Va rugam frumos domnilor politicieni platiti bine din bani nostri publici ! Va rugam asa cum ne rugati voi pe noi cei din Valea Jiului sa va votam !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Apa Prod Deva, amendată cu 10.000 lei de către Direcţia de Sănătate

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a amendat operatorul Apa Prod SA Deva cu 10.000 de lei din cauza modului în...

Primarul din Luncoiu de Jos: ,,În 2020 trăim din ce avem”

La împărţirea banilor de către Consiliul Judeţean Hunedoara, conducerea comunei Luncoiu de Jos s-a ales cu 100.000 de lei din...

Trupa rock Compact va cânta la Deva

Trupa Compact începe, de Ziua Îndrăgostiţilor, a doua parte a Turneului Naţional ”Trupa de vis”, care se va încheia de...

Închide