Deputatul Lucian Heiuş: PSD vrea să racoleze primarii liberali

Sorina Popa

Deputatul PNL de Hunedoara Lucian Heiuş (foto) acuză PSD că vrea să ia primarii liberali în barca social-democrată.

„Este o campanie furibundă, la adresa primarilor liberali din judeţ, de a-i racola la PSD. Partidul Social Democrat are temă ca toţi primarii de comune, unde votează peste 1.500 de oameni, să fie convinşi, prin orice mijloc, să treacă la PSD. Această campanie a început în urmă cu o lună şi se desfăşoară în toată ţara, nu numai în judeţul Hunedoara. Este o disperare a celor de la PSD. Se prăbuşesc în sondaje şi singura lor şansă este să racoleze primarii noştri. Iar edilii care refuză să treacă la PSD sunt sancţionaţi de către Consiliul Judeţean prin tăierea fondurilor. Asta este politica pe care o face PSD în România şi în judeţul Hunedoara. Veţi vedea că, inclusiv prin Codul Administrativ, care este în dezbatere în Parlament, se va încerca să se voteze un articol prin care să-i oblige pe toţi aleşii locali să se reînscrie în partid. Adică, o nouă ordonanţă a traseismului politic. Acesta este jocul pe care-l face PSD şi pe care-l pregăteşte în marile lui laboratoare”, a declarat într-o conferinţă de presă deputatul Lucian Heiuş, liderul liberalilor hunedoreni.
Parlamentarul PNL a mai spus că „vreau să transmit un mesaj clar şi ferm conducerii Consiliului Judeţean, la doi ani de când se află la şefia instituţiei. Dacă au găsit situaţii în care, oricare membru al PNL care a ocupat o funcţie în CJ a încălcat legea, să ia măsurile care trebuie. M-am plictisit de greaua moştenire. Cine a greşit şi a încălcat legea trebuie să plătească”. (S.Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ministerul Românilor de Pretutindeni premiază 100 de compatrioţi din diaspora

O sută de români de succes vor fi premiaţi în Anul Centenarului de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, într-un...

Apa Prod SA Deva, prezentă cu stand la Expo Apa România

„Apa Prod SA Deva participă, în aceste zile, la Expo Apa - cel mai important eveniment de profil din România.

Ministrul Natalia Intotero, despre concetăţenii din diaspora: „Chiar dacă sunt plecaţi din ţară, românii vorbesc, simt, se roagă în limba română”

Peste 400 de elevi de liceu din judeţul Hunedoara au participat, sâmbătă, la Deva, la prezentarea campaniei naţionale «Informare acasă!...

Închide