Deputatul Lucian Heiuş: PSD tratează cu superficialitate dezvoltarea ţării

Sorina Popa

Legea bugetului de stat pentru 2019 nu a fost încă pusă în dezbatere, deşi mai sunt puţine zile şi anul 2018 se încheie. Deputatul liberal Lucian Heiuş (foto) susţine că acest lucru va afecta investiţiile, dar şi funcţionarea consiliilor locale şi judeţene.
„Este foarte grav că, ne apropiem cu paşi rapizi de finele acestui an şi Guvernul Dăncilă nu a pus în dezbatere proiectul Legii bugetului pentru 2019. Nu există o lege mai importantă, o lege pe baza căreia vor funcţiona toate instituţiile statului, decât cea a bugetului de stat şi ea nu a fost încă adoptată. Este inacceptabil că la doi ani de când actuala Coaliţie a preluat guvernarea, ministrul Teodorovici să nu poată prezenta Legea bugetului de stat şi nu ştie pe ce sume se pot baza unităţile administrativ teritoriale în anul viitor. Îi acuz pe cei de la Putere de o lipsă totală de transparenţă a modului în care vor fi distribuite sumele de echilibru pentru bugetele locale pentru anul 2019 şi de o totală inconştienţă, pentru că se vor pierde primele două luni din anul viitor. Din această cauză, nu vor putea să demareze investiţii noi, sau să achite lucrări din proiecte aflate în derulare. Mai mult, într-un total dispreţ faţă de români, se va forţa, probabil, aprobarea proiectului Legii bugetului de stat pe 2019 fără ca acesta să fie pus în dezbatere publică timp de 30 de zile. Pentru ca aceia care contribuie la bugetul de stat să poată studia proiectul respectiv, să vină cu propuneri. Încă o dată, PSD tratează cu superficialitate alocările bugetare şi dezvoltarea României“, a declarat deputatul PNL Lucian Heiuş.

One thought on “Deputatul Lucian Heiuş: PSD tratează cu superficialitate dezvoltarea ţării

  • 6 decembrie 2018 la 5:20
    Legătură permanentă

    Niciodată PNL nu a fost mai rupt de realitate,de populație ca acum.
    Oare ce se întâmpla?Chiar nu aveti capacitatea sacontracarati derbedeii de la psd în mod inteligent și pe placul populatiei!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.