Deputatul Laurenţiu Nistor, şef interimar şi la PSD Arad

11 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Liderul judeţean al social-democraţilor, deputatul Laurenţiu Nistor (foto), va organiza alegerile la colegii de la Arad, după ce a fost pus interimar la conducerea PSD Arad. Asta, pentru că şefii de la centru au decis să invalideze alegerile de la PSD Arad, desfăşurate săptămâna trecută.
Astfel, conducerea centrală a PSD a decis invalidarea alegerilor din interiorul filialei arădene. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv Naţional al social-democraţilor, care a hotărât ca noul lider interimar al PSD Arad să fie Laurenţiu Nistor, preşedintele PSD Hunedoara.

Alegerile, organizate din nou
Deputatul Dorel Căprar, inculpat în dosarul şpăgilor adunate de DRDP Timişoara, a fost ales, vineri, preşedinte al PSD Arad. Conferinţa Extraordinară a avut loc, deşi conducerea partidului a cerut amânarea ei. Mihai Fifor a refuzat să participe la şedinţă, apreciind că procedura este „viciată în profunzimea ei“. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că se vor organiza din nou alegeri la PSD Arad, alegerea lui Dorel Căprar nefiind statutară. Şedinţa va fi organizată de liderul PSD Hunedoara, iar Ciolacu a spus că intenţionează să participe. Ciolacu a precizat că liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, va organiza alegerile.
„I-am explicat colegului meu, Doru Căprar, că este liber să candideze din nou, conform statutului, în litera statutului. Domnul Nistor de la Hunedoara va organiza alegeri cu statutul în mână, cu exact oamenii care au dreptul să voteze în acea conferinţă extraordinară şi cred că lucrurile au intrat într-un făgaş normal. Pe urmă, nu am nici o problemă ca domnul Căprar ca şi delegat la congres să susţină pe cine doreşte dânsul la preşedinţia PSD“, a spus Ciolacu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A fost adoptată legea care prevede darea în administrarea Consiliului Judeţean a cetăţilor dacice din Munţii Orăştiei . Cetăţile dacice au primit şansa să revină la viaţă!

După patru ani de la depunerea cererii de preluare în administrare de către Consiliul Judeţean Hunedoara şi a cetăţilor dacice...

Bulina neagră, 12.02.2020

Beniamin Barna, tânăr de 21 de ani, din Deva Pentru că nu s-a lăsat până n-a ajuns în arest preventiv....

Bulina albă, 12.02.2020

Dr. Constantin Mihăilă, directorul general al Spitalului Veterinar Andivet din Deva Pentru ideea de a construi un spital veterinar în...

Închide