Denisa Fodor, medalie de argint la turneul internaţional din Capitală

Nicolae Gavrea

Sportiva Denisa Fodor (foto în stânga), legitimată la secţia de lupte libere din cadrul Colegiului Naţional Sportiv „Cetate“ Deva, a participat în perioada 21-23 septembrie la puternicul turneu internaţional pentru seniori din calendarul United World Wrestling, organizat de Federaţia Română de Lupte la Bucureşti.
La acest turneu foarte bine cotat la nivel internaţional, pentru punctele acordate câştigătorilor, desfăşurat la Sala Polivalentă din Capitală, au fost prezenţi sportivi din peste 25 de ţări, mulţi dintre ei fiind medaliaţi la Campionatele Mondiale şi Jocurile Olimpice.
Tânăra sportivă din Deva, pregătită de prof. Suraj Moravan (foto în dreapta), a avut un parcurs bun la competiţia de la Bucureşti şi s-a calificat în finala categoriei, dar a fost învinsă de către o sportivă din Statele Unite ale Americii, mult mai bine cotată la nivel internaţional. Denisa Fodor se întoarce acasă cu o medalie de argint, dar şi cu bucuria că a reuşit să se menţină în topul internaţional, cu şansa de a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.