Demisii la PNL Vulcan şi acuzaţii de blat cu PSD

14 ianuarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Scandal în organizaţia PNL Vulcan, după ce mai mulţi membri au decis să părăsească partidul. Tinerii liberali susţin că există o înţelegere între conducerea judeţeană a PNL şi primarul din Vulcan, pentru a-l susţine pe acesta din urmă pentru un nou mandat în fruntea instituţiei.
Demisionarii spun că, de fapt, candidatul PNL la Primăria Vulcan este mână moartă, tocmai pentru a nu-i crea probleme candidatului PSD la fotoliul de primar. Încâlcite mai sunt cărările politicii, nu-i aşa?

„Marinescu, singurul care poate să-l bată pe Ile”
„Astăzi (n.r.-ieri) am decis să demisionez din PNL Vulcan, din funcţia de preşedinte interimar al TNL Vulcan, cât şi din funcţiile deţinute în grupurile online la nivel judeţean şi naţional. Sunt alături de PNL de mai bine 10 ani, iar din 2013, când am făcut 18 ani, ca şi membru cu adeziune. Am participat activ la toate campaniile PNL din 2008 încoace şi am trecut peste faptul că noi, tinerii, eram buni doar la lipit de afişe, iar când ceream şi noi să fim în secţiile de votare de multe ori ni se întorcea spatele şi erau aduşi unii pe care nu îi văzusem niciodată. Însă, nu mai pot trece peste ceea ce se întâmplă acum la PNL Vulcan. Am trecut şi peste faptul că, de când au venit de la PSD la PNL, Sorin Rosmenteniuc şi Monica Zaharia m-au umilit în şedinţe şi încercau ei să impună în locul meu persoane de care nu auzisem şi pe care nu le văzusem înainte pe la PNL! Sunt dezgustat că conducerea judeţeană face jocuri murdare numai să-l scoată pe Ile iar câştigător şi de aceea nu mai pot rămâne membru PNL. Nu mi se pare normal când tot oraşul vorbeşte despre Dan Marinescu că este singurul care are şanse să-l bată pe Ile, să vină Deva şi să pună un candidat venit tot din PSD, pe Dănuţ Anghel. De când sunt în PNL Vulcan nu am văzut să se dizolve biroul local de două ori în şase luni, doar să fie bine pentru Ile. Înţeleg prietenia dintre Ile şi Heiuş de care se tot vorbeşte şi că, dacă nu reuşesc să-l aducă pe Ile la PNL, atunci îi dă mână moartă prin Anghel. Dar eu şi alţi tineri din PNL nu putem accepta, şi prin urmare demisionăm. Recunosc şi că Dan Marinescu ne-a rugat să avem răbdare şi să nu facem acest lucru dar, Dane, nu mai putem şi nu intenţionăm să-ţi facem ţie probleme prin acest gest, ci să tragem un semnal la aceste blaturi de care suntem sătui. Te asigur de tot sprijinul nostru în continuare, atunci când vei avea nevoie. Prin urmare, eu, Alex Stoica (foto mare), colegul meu Cristian Pîrvu şi colega Daniela Ionela Toderaş ne-am dat demisia începând cu data de azi şi anunţăm asta şi public”, a scris Alexandru Stoica pe pagina sa de Facebook.

Cel mai bine clasat în sondaj
Întrucât nu am putut să luăm, ieri, legătura cu Lucian Heiuş, liderul judeţean al liberalilor, care este acuzat direct de cei trei demisionari, l-am contactat pe Adrian David (foto mic), prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, care fiind din Valea Jiului, cunoaşte foarte bine situaţia filialelor PNL de acolo.
„Orice coleg care părăseşte partidul este o pierdere. Îmi pare că s-a ajuns la un gest politic extrem. Dănuţ Anghel este preşedintele interimar al PNL Vulcan. El şi alţi colegi liberali din Vulcan au fost incluşi într-un sondaj. Cel mai bine s-a clasat Dănuţ Anghel, deci el este candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Vulcan. În altă ordine de idei, nu se pune problema ca un primar PSD să treacă la noi. Nu suntem la vânătoare de primari! Nu facem înţelegeri cu cei de la PSD. Sfatul meu pentru cei din PNL Vulcan este să fie uniţi, ca să câştige primăria!”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Adrian David, prim-vicepreşedintele PNL Hunedoara.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gigi spune:

    Domnilor in VJ blaturile dintre PSD siPNL mai ales la PETROSANI unde este o fratie mare intre RUS si RITI de aproape 10 ani,doar prostesc populatia,de aceia la Petrosani orasul arata catrastofal,rusine sa va fie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ finanţe 3, 15.01.2020

Anunţ finanţe 1, 15.01.2020

Întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale

În Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 5 din 7 ianuarie 2020 a fost publicat OMFP nr. 3781/2019 privind...

Închide