Demisii de la conducerea unor organizaţii liberale

05 MargineanScorul înregistrat la nivel judeţean în urma alegerilor locale din 5 iunie îi determină pe mulţi liberali să facă un pas în spate. Primul care a considerat că trebuie să se retragă din funcţia de preşedinte al PNL Deva a fost Petru Mărginean, primarul Devei şi candidatul liberalilor pentru un nou mandat.

05 alina cirstoiu.Acesta şi-a dat demisia de onoare din conducerea organizaţiei locale, deşi a înregistrat un număr de voturi mai mare decât cel al partidului. Petru Mărginean a obinut 6.398 de voturi, în vreme ce candidaţii PNL pentru Consiliul local al municipiului Deva au fost votaţi de 5.285 de alegători.
Acelaşi gest l-a făcut preşedintele PNL Vulcan,  Alina Cîrstoiu care a candidat la funcţia de primar al municipiului Vulcan,  fiind înfrântă de primarul în funcţie, Gheorghe Ile. „Toată lumea ar trebui să-şi asume un eşec. Am obţinut 1.300 de voturi, fiind sub scorul partidului de 1.500 de voturi. În PNL ar trebui repornite motoarele, este nevoie de lideri autentici”, a declarat Alina Cîrstoiu. Aceasta a mai adăugat că rezultatele slabe obţinute de PNL la alegerile locale din 5 iunie au fost cauzate şi de divizarea votului către mai mulţi candidaţi care au mizat pe votanţii liberali. (N. Bumbac)

3 comentarii la „Demisii de la conducerea unor organizaţii liberale

 • 7 iunie 2016 la 21:52
  Permalink

  Domnule Bumbac. Dna Alina Cîrstoiu a fost președintele PNL Vulcan. Municipiul Petrila nu există, încă…. Unde ne trezim???

 • 8 iunie 2016 la 14:52
  Permalink

  La Deva, prima masura luata de Mircia ar trebui sa fie desfiintarea „tatelor” lui Margineanu intrucat distrug articulatiile de la sistemele de directie si suspensie a masinilor din cauza socurilor laterale induse, socuri care nu pot fi preluate de suspensia masinii.

 • 9 iunie 2016 la 15:00
  Permalink

  Ceea ce ma distreaza este ca toata campania dusa de ciracii lui Purcel contra lui Marginean si a PNL l-a ajutat de fapt pe Mircia Muntean. Dumnezeu e sus, e Mare si ii da fiecaruia ce merita.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare