Record de semnături pentru schimbarea Constituţiei

05 Haralambie-Vochitoiu-PPDDPetiţia prin care se doreşte modificarea unui articol din Constituţia României, prin care să se specifice că familia se întemeiază între un bărbat şi o femeie, acum în textul legii fiind scris că o căsătorie este un act între soţi a adunat un număr record de semnături. Motiv pentru care senatorul hunedorean Haralambie Vochiţoiu (foto) va atrage atenţia Senatului să trateze cu maximă seriozitate voinţa cetăţenilor, exprimată prin semnarea petiţiei respective, astfel încât această să devină realitate.

„Numărul mare de semnături dă dreptul acestor oameni să ceară modificarea Constituţiei, unde să se specifice că o căsătorie este un act între un bărbat şi o femeie. În calitate de membru în Comisia de Revizuire a Constituţiei voi face o cerere la Senat să ia act de voinţa oamenilor şi acest proiect să devină lege. Un alt aspect important este că oamenii reuşesc să se mobilizeze şi să vorbească pe o singură voce atunci când au un obiectiv comun. Este o dovadă de mobilizare a exemplară a societăţii civile”, a afirmat Haralambie Vochiţoiu.
Petiţia prin care se cere modificarea articolului 48, alineatul 1 din Constituţia României a adunat un număr de 2.782.954 de semnături. (N. Bumbac)

3 comentarii la „Record de semnături pentru schimbarea Constituţiei

 • 10 iunie 2016 la 22:39
  Permalink

  Nu lasati HOTII sa profite de semnaturile oamenilor cinstiti.
  Nu veti mai vedea NICIODATA altele.
  Vochitoiu nu are nimic cu acest proiect.

 • 11 iunie 2016 la 7:17
  Permalink

  Este păcat, în primul rând pentru el însuși, că nu are simțul ridicolului. În toamnă va fi din nou pus în loc eligibil pe o listă ?

 • 11 iunie 2016 la 7:19
  Permalink

  Este păcat, în primul rând pentru el însuși, că nu are simțul ridicolului. În toamnă va fi din nou pus în loc eligibil pe o listă ? Să vedem ce va fi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare