Demisie în bloc din PSD Vulcan

05 marin-coltescuMaximilian Gânju

Un număr de 120 de membri ai organizaţiei PSD Vulcan şi-au depus demisiile din partid şi sunt gata să treacă la liberali. Aceştia sunt nemulţumiţi de actuala conducere a organizaţiei, respectiv de primarul Gheorghe Ile (n.r. – preşedintele PSD Vulcan) şi viceprimarul Cristian Merişanu (n.r. – preşedinte executiv PSD Vulcan).

Fără negocieri
Demisionarii au mers să-şi anunţe preşedintele de organizaţie că pleacă din partid chiar la sediul municipalităţii Vulcan, aceştia urmărind să-l anunţe de intenţia lor pe edilul Gheorghe Ile. „Suntem peste 100-120 de membri ai PSD Vulcan, suntem nemulţumiţi de actuala conducere Ile-Merişanu şi mergem să le prezentăm demisiile. Vrem să demisionăm din partid”, a spus unul dintre social-democraţii din Vulcan. Printre ei s-a aflat şi fostul preşedinte al PSD Vulcan, afaceristul Marin Coltescu (foto). „Sunt şi eu printre cei aflaţi acolo (n.r. – la Primăria Vulcan), pentru a ne depune demisiile. Negocieri nu o să fie, nu pot vorbi eu în numele celorlalţi oameni care demisionează din organizaţia municipală Vulcan a PSD. Dar negocieri nu sunt, pentru că demisia este unilaterală şi dacă m-am hotărât să demisionez, aşa voi face. Mă voi înscrie, ca simplu membru, în Partidului Naţional Liberal”, a declarat ex-preşedintele social-democraţilor din Vulcan, Marin Coltescu. Afaceristul a fost înlăturat de la conducerea PSD Vulcan în 2015, în urma alegerilor interne din organizaţie, preşedinte devenind actualul primar, Gheorghe Ile, secondat de viceprimarul Cristian Merişanu. La momentul alegerilor din vara anului trecut, PSD Vulcan avea circa 700 de membri.

Nu e nici o pagubă
După anunţul făcut de social-democraţii demisionari din Vulcan, într-un comunicat de presă, semnat de către Cristian Merişanu, preşedintele executiv al PSD Vulcan, se arată: „plecarea celor 120 de membri demisionari, indiferent de motivele acestora, nu are puterea să afecteze parcursul ascendent pe care îl înregistrează PSD în municipiul Vulcan. Doar în ultimele săptămâni, la secretariatul organizaţiei a fost depus un număr de 150 de noi adeziuni ale membrilor noştri simpatizanţi care doresc să devină membri activi în cadrul organizaţiei. Organizaţia municipală Vulcan a PSD va convoca în cel mai scurt timp şedinţa Biroului Executiv municipal pentru luarea la cunoştinţă a celor 120 de cereri de demisie şi va pune la dispoziţia tuturor membrilor de partid, a simpatizanţilor şi a opiniei publice din Vulcan, toate informaţiile care vor rezulta în urma analizei care va fi făcută cu această ocazie”, se arată în comunicatul conducerii organizaţiei PSD Vulcan .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.