Activitatea prefectului de Hunedoara, evaluată de Guvern

05 sorin vasilescu altDupă aproximativ trei luni de când a fost instalat, Guvernul condus de Dacian Cioloş îşi intră treptat în drepturi.
Premierul a anunţat luni în Parlament că un sfert dintre actualii prefecţi vor fi schimbaţi din funcţie, ca urmare a lipsei de performanţă, conform unei publicaţii electronice. Tot din sfera Executivului au fost date informaţii conform cărora, reprezentanţii Guvernului în teritoriu vor fi schimbaţi în baza rezultatelor evaluării de la acest moment a activităţii pe anul 2015. Noii prefecţi vor fi numiţi în funcţie în urma unui concurs şi a unui set de criterii de performanţă la care Guvernul Cioloş lucrează în prezent.
Potrivit prefectului judeţului Hunedoara, Sorin Vasilescu (foto), evaluarea activităţii instituţiei pe care o reprezintă este în curs, urmând să se încheie până la sfârşitul lunii februarie. „În fiecare an, Instituţia Prefectului este evaluată, procedură anuală obligatorie, care se încheie cu acordarea de calificative. Până la sfârşitul acestei luni vom trimite un raport al activităţii pentru anul trecut, care a fost întocmit, după care va urma evaluarea propriu-zisă. Prefectul şi subprefectul sunt evaluaţi de către o comisie formată din reprezentanţi ai MAE, MDRT şi ANFP”, a precizat Sorin Vasilescu. Întrebat dacă se numără printre reprezentanţii Guvernului în teritoriu a căror schimbare din funcţie a fost anunţată de premierul Cioloş, prefectul judeţului Hunedoara a declarat că nu are nici o informaţie în acest sens. (N.Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.