Bătăuşii din Deva rămân după gratii, victima luptă pentru viaţă

03 Florin Flore si Stoica AndreiOana Mihnea

Sergiu Stoica şi Florin Flore (foto), tinerii din Deva care l-au bătut pe  Adrian Nicolae Văceanu, sâmbătă dimineaţa, în faţa unui local din centrul oraşului, rămân după gratii.

Ieri, la Tribunalul Hunedoara s-a judecat contestaţia celor doi la măsura dată de Judecătoria Deva. Magistraţii au decis să admită în parte contestaţia, în sensul că cei doi bătăuşi au scăpat de acuzaţia de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Astfel, Sergiu Stoica va răspunde în faţa legii doar pentru vătămare corporală şi Florin Flore doar pentru lovire sau alte violenţe. Totuşi, măsura arestului preventiv rămâne valabilă în cazul celor doi.
Victima, Adrian Nicolae Văceanu, în vârstă de 38 de ani, zace pe patul de spital. Acesta a fost transferat duminică de la Spitalul Judeţean Deva la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, deoarece avea nevoie urgentă de o operaţie la cap. După ce a fost lovit cu pumnii de cei doi tineri băuţi, acesta a căzut şi a dat cu capul de o bordură, formându-i-se un cheag de sânge pe creier. La Cluj, Adrian Nicolae Văceanu a fost operat, a ieşit bine din intervenţia chirurgicală şi a rămas internat pentru supraveghere. Riscul să îşi piardă viaţa nu a trecut, mai ales că lovitura la cap poate să aibă urmări grave. Încă de la momentul nefericitului incident, apropiaţii lui Văceanu i-au lăsat sute de mesaje de încurajare pe pagina lui de Facebook. Mai mult decât atât, indiferent în care colţ al ţării se află, aceştia s-au rugat pentru sănătatea prietenului lor şi aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă cu bine acasă.

7 comentarii la „Bătăuşii din Deva rămân după gratii, victima luptă pentru viaţă

 • 10 februarie 2016 la 9:29
  Legătură permanentă

  ce moace de baieti ,,adevarati” au totusi ar trebui sa si inceapa viata cu un an, doi la mititica

 • 10 februarie 2016 la 10:38
  Legătură permanentă

  Va invata el tata-Pera cum sa traiesti ,,bine la puscarie,,. Sifonati, sifonati si iar sifonati.

 • 10 februarie 2016 la 15:30
  Legătură permanentă

  Prospaturi pe lista scursurilor societatii. La puscarie, gunoaielor!

 • 10 februarie 2016 la 21:52
  Legătură permanentă

  Ionica asta e gaborul de Dinu Ionica de la Ipj. Un papagal si un umflat plin de steroizi. Mai prost politist ca asta nu gasesti.

 • 10 februarie 2016 la 22:03
  Legătură permanentă

  Apropo: tu sa mori in sala de culturism de o supradoza de steroizi culturist de 1,5 m inaltime.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.