EvenimentFlashPolitica si administratie

Decizie fără precedent. Unei publicații din județ i-a fost interzisă distribuirea

O decizie fără precedent în județul Hunedoara a fost luată vineri de Biroul Electoral de Circumscripție nr.1 – Municipiul Deva.

În urma plâgerii depuse de Filiala județeană Hunedoara a PNL, prin președintele filialei, deputatul liberal Lucian Heiuș, BECM Deva a dispus interzicerea distribuirii ediției speciale a publicației VOCEA HUNEDOAREI, precum și înaintarea sesizării către Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara în vederea identificării persoanelor care au comandat și distribuit publicația amintită și luare măsurilor administrative necesare pentru interzicerea distribuirii acesteia.

Nu comentăm decizia luată de Biroul Electoral Muncipal Deva, cum nu apreciem și nu comentăm nici conținutul editorial al acestei ediții speciale a publicaței respective. Vom publica doar decizia emisă de Biroul Electoral de Circumscripție nr.1 – Municipiul Deva, precum și replica reprezentantului publicației amintite la această decizie, replică preluată integral din ediția online a acesteia, de azi 26 septembrie 2020..

,,Publicația VOCEA HUNEDOAREI nu se va lăsa intimidată de trepădușii lui Lucian Heiuș

Președintelui PNL Hunedoara, Lucian Heiuș nu i-a plăcut săptămânalul de opinie, VOCEA HUNEDOAREI , publicat în această săptămână. De fapt pe deputatul Lucian Heiuș în ultima perioadă îl supără adevărul. Adevărul spus de site-ul Vocea Hunedoarei și de emisiunea “Cu politica la analize”. Așa cum l-a supărat adevărul pe care angajații Termocentralei Mintia, unii aflați în greva foamei, l-au strigat din poarta fabricii, angajați pe care atât conducerea CEH, cât și deputatul Lucian Heiuș au încercat să-i discrediteze și să-i intimideze.

După apariția săptămânalului Vocea Hunedoarei am primit zeci de telefoane de la hunedoreni care ne-au mulțumit și ne-au încurajat să contiuăm demersul nostru. Am vorbit cu sute de hunedoreni în această campanie electorală care ne-au spus că au înțeles cine sunteți tovarășe Heiuș. Un politruc, care simte că îi fuge „foncția” de sub șezut, un neavenit în politica hunedoreană care a avut grijă să se înconjoare de sinecuriști și care a împărțit cu nemiluita posturi bine plătite pe la stat.

Astăzi, domnule Heiuș ne critici pe noi. Pe noi, cei care îți spunem adevărul în față. Este adevărat, o realitate dureroasă pentru tine ! Te deranjează trecutul, dar le vorbești hunedorenilor de viitor ? Te deranjează adevărul și speri ca hunedorenii să creadă minciunile tale ?

Te folosești de pârghiile pe care le ai să ne intimidezi ? Foarte bine !

Dacă atât ai înțeles și ai învățat în anii în care spui că ai făcut politică , eu spun că nu ai înțeles nimic.”

Iulian Stroia

 

 

 

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.