Comunicat al PSD Hunedoara

Organizația Județeană Hunedoara a Partidului Social Democrat condamnă ferm acțiuni de genul celor de la Hunedoara:  distribuirea de tipărituri neasumate care lovesc direct în familia candidatului și în imaginea acestuia!

În noaptea de 25 spre 26 septembrie 2020, au fost distribuite ilegal pe raza municipiului Hunedoara flyere în care candidatul PSD la funcția de primar al localității și familia sa sunt denigrați în cel mai josnic mod cu putință. Astfel de acțiuni ilegale și imorale sunt dovada lașității competitorilor electorali care nu au înțeles nici în al 12-lea ceas care sunt regulile campaniei electorale și ale democrației.

Solicităm Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara identificarea persoanelor care au comandat și distribuit aceste materiale și luarea măsurilor legale care se impun!

De asemenea, cerem structurilor Ministerului Afacerilor Interne să își facă datoria și să ia toate măsurile pentru ca procesul electoral să se desfășoare în condiții de legalitate și corectitudine! (Biroul de presă)

 

4 comentarii la „Comunicat al PSD Hunedoara

 • 26 septembrie 2020 la 17:06
  Permalink

  DUMINICA, la gunoi cu voi impreuna cu sleata PNL!

 • 26 septembrie 2020 la 19:22
  Permalink

  S-a defectat prea civicul orasului si a muscat mana care il hraneste de 5 ani? Pe latrina civica se practica astfel de denigrari, atacuri la persoana, minciuni si nici un ziar nu a fost interesat sa scrie ceva, numai zic de politie. Oare cati bani a bagat Bobo in civic in ultimii ani ca sa denigreze tot ce misca impotriva lui?

 • 26 septembrie 2020 la 19:36
  Permalink

  Pentru Corvinul Acasa
  Daca in 2017 i-a cerut lui Oancea 4000 de euro ca sa il ajute cu denigrarea oponentilor, iti dai seama ca baga Boboutanu cel putin 1000 de euro pe luna in Civic la care mai adaugi favorurile pentru consoarta care face numai nazbatii pe la primarie. Oameni de rahat, politica de rahat.

 • 27 septembrie 2020 la 10:33
  Permalink

  Vedeti cu cine votati,ca minuni nu se fac…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.