Comunicat al PSD Hunedoara

26 septembrie 2020 | 4 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash, Politica si administratie

Organizația Județeană Hunedoara a Partidului Social Democrat condamnă ferm acțiuni de genul celor de la Hunedoara:  distribuirea de tipărituri neasumate care lovesc direct în familia candidatului și în imaginea acestuia!

În noaptea de 25 spre 26 septembrie 2020, au fost distribuite ilegal pe raza municipiului Hunedoara flyere în care candidatul PSD la funcția de primar al localității și familia sa sunt denigrați în cel mai josnic mod cu putință. Astfel de acțiuni ilegale și imorale sunt dovada lașității competitorilor electorali care nu au înțeles nici în al 12-lea ceas care sunt regulile campaniei electorale și ale democrației.

Solicităm Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara identificarea persoanelor care au comandat și distribuit aceste materiale și luarea măsurilor legale care se impun!

De asemenea, cerem structurilor Ministerului Afacerilor Interne să își facă datoria și să ia toate măsurile pentru ca procesul electoral să se desfășoare în condiții de legalitate și corectitudine! (Biroul de presă)

 

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. test spune:

  DUMINICA, la gunoi cu voi impreuna cu sleata PNL!

 2. Corvinul Acasa spune:

  S-a defectat prea civicul orasului si a muscat mana care il hraneste de 5 ani? Pe latrina civica se practica astfel de denigrari, atacuri la persoana, minciuni si nici un ziar nu a fost interesat sa scrie ceva, numai zic de politie. Oare cati bani a bagat Bobo in civic in ultimii ani ca sa denigreze tot ce misca impotriva lui?

 3. Vasi spune:

  Pentru Corvinul Acasa
  Daca in 2017 i-a cerut lui Oancea 4000 de euro ca sa il ajute cu denigrarea oponentilor, iti dai seama ca baga Boboutanu cel putin 1000 de euro pe luna in Civic la care mai adaugi favorurile pentru consoarta care face numai nazbatii pe la primarie. Oameni de rahat, politica de rahat.

 4. eni spune:

  Vedeti cu cine votati,ca minuni nu se fac…

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Decizie fără precedent. Unei publicații din județ i-a fost interzisă distribuirea

O decizie fără precedent în județul Hunedoara a fost luată vineri de Biroul Electoral de Circumscripție nr.1 – Municipiul Deva....

Anunț important privind distribuirea de măști de protecție gratuite persoanelor defavorizate

Direcția de Asistență Socială Geoagiu din cadrul Primăriei Orașului Geoagiu,  informează că începând cu data de 24.09. 2020 va avea...

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Oraș Geoagiu, titular al  proiectului: ,,Extindere rețea de distribuție și racorduri gaze naturale în localitățile Bozeș și Băcâia, Orașul Geoagiu,...

Închide