Decembrie, o lună plină de evenimente pentru Sweet Angels

26 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Mircea Crivăţ

Nu cu multă vreme în urmă am mai publicat în cotidianul nostru un articol despre micii dansatori de la Sweet Angels şi rezultatele lor demne de remarcat.
Revenim astăzi, deoarece am constatat, urmărind evoluţia copiilor dansatori, că Sweet Angels nu este doar o şcoală de dans, ci s-ar putea spune că este un fel de familie mai mare, cu mai mulţi copii, cu vârste cuprinse între trei ani şi jumătate şi 13 ani. Deci, revenind recent la cei de la Sweet Angels, am aflat că micuţii de aici nu fac doar dans, ci şi-au propus ca odată cu spectacolele de dans să mai facă şi altceva. Mai exact, o acţiune caritabilă.
Adriana Ştefan, instructorul de la şcoala de dans Sweet Angels, ne-a declarat că a dorit să le insufle micilor dansatori de aici ideea că şi ei pot ajuta pe copiii aflaţi în situaţii dificile şi, ca urmare, au pregătit un spectacol caritabil, care va avea loc în data de 19 decembrie, începând cu ora 16, pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.
Aşadar, ne spune Adriana Ştefan, cei de la Sweet Angels, în colaborare cu artista Camelia Cărmăzan, şi-au propus ca prin acest spectacol caritabil să aducă o rază de bucurie pe chipurile copiilor de la Centrul şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Rudolf Steiner“ din Hunedoara. La spectacolul intitulat „Copil pentru Copil” vor fi numere de dans modern susţinute de cele două grupe de dansatori de la Sweet Angels, de trupa Dance Team, de la Colegiul Tehnic Dragomir Hurmuzescu din Deva, trupa Dynamic, de la Şcoala Generală nr. 5 Deva şi balet susţinut de trupa „Lebedele“, de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean“ Deva, şi multe surprize, atât pentru copiii de la Centrul „Rudolf Steiner“, cât şi pentru ceilalţi spectatori prezenţi în sală.
Cu acest prilej, în sala de spectacol vor fi expuse numeroase origami confecţionate de copiii de la Sweet Angels şi tablouri realizate de Camelia Cărmăzan, care vor putea fi admirate şi cumpărate, banii urmând să fie introduşi în urnele speciale aşezate în sală în acest scop, care vor merge pentru copiii de la centrul de educaţie incluzivă din Hunedoara.
De altfel, proiectul caritabil „Copil pentru Copil“ are şi o prezentare pe Facebook, unde se precizează că el are menirea de a aduce laolaltă elevii, părinţii, cadrele didactice şi artişti din mai multe instituţii, pentru a da expresie frumoaselor obiceiuri şi tradiţii cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cum spuneam, fondurile colectate cu ocazia acestei acţiuni se vor folosi pentru sprijinul unor elevi cu situaţii speciale din Centrul şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Rudolf Steiner” Hunedoara.
În altă ordine de idei, se poate spune că luna decembrie este o lună specială pentru cele două trupe de dansatori de la Sweet Angels. În urmă cu o săptămână au participat la prima ediţie a spectacolului-concurs „Face of Dance”, organizat la Deva, unde micuţii dansatori au cucerit trei premii speciale, un loc III şi două menţiuni. În 15 decembrie, trupele Sweet Angels şi Sweet Angels Jr. vor participa în Capitală la Concursul Naţional „Dansul Fulgilor de Argint”, iar în 19 decembrie, aşa cum am precizat, la spectacolul caritabil intitulat „Copil pentru Copil“, desfăşurat pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Restructurarea şi/sau anularea obligaţiilor bugetare – continuare

În ediţia de azi, în scopul informării contribuabililor interesaţi, continuăm prezentarea unei noi părţi din întrebările şi răspunsurile privitoare la...

Senatul a adoptat proiectul de lege privind folosirea canabisului în scopuri medicale

Senatul a adoptat tacit, în şedinţa plenului de ieri, marţi, un proiect de lege care prevede reglementarea folosirii canabisului şi...

Liderul PNL Lupeni, Cristian Roşu, administrator special al CEH

Printr-un ordin al ministrului Economiei, Virgil Popescu, Cristian Roşu (foto) a fost numit administrator special al Complexului Energetic Hunedoara. Despre...

Închide