Debut cu dreptul, la mondiale, pentru Cosmin Gîrleanu

20 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

07-box-20-noiembrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Boxerul hunedorean Cosmin Gîrleanu (foto) a câştigat prima partidă la Campionatul Mondial de Tineret, de la Sankt- Petersburg, învingându-l pe pugilistul thailandez Chakhrit Wanichachiwa. Sportivul de 17 ani va lupta azi, în optimi, contra unui indian.

Victorie în unanimitate
Campionul mondial de juniori a început cu dreptul cursa pentru titlul suprem la categoria tineret şi l-a învins fără probleme, în 16-imile competiţiei, pe thailandezul Chakhrit Wanichachiwa. Cei cinci arbitrii au văzut în unanimitate victoria românului, toţi indicând scorul de 30-27. Site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale de Box Amator, www.aiba.org, a elogiat victoria românului. „Campionul mondial de juniori la categoria semimuscă (49 de kilograme), Cosmin Gîrleanu, şi-a început campania de la Sankt Petersburg arătând o formă deosebită în faţa thailandezului Chakhrit Wanichachiwa”, scrie site-ul respectiv.

Azi se duelează pentru un loc în sferturi
În optimile de finală ale categoriei 49 de kilograme, Gîrleanu va boxa azi cu indianul Sachin, care l-a învins pe mexicanul Gustavo Antonio Perez Alvarez, tot după o decizie unanimă a celor cinci arbitrii. Învingătorul din acest meci va întâlni, în sferturi, câştigătorul din partida Cheng –Yu Hsu (Taipei) – Syrgak Dzhanseitov (Kyrgyzstan).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cine nu are un Ousmane, să-şi cumpere!

CNS Cetate Deva a obţinut a patra victorie consecutivă în campionat, trecând pe teren propriu, scor 3-1, de Unirea Alba...

Laurenţiu Nistor: PSD propune venituri mai mari şi taxe mai mici pentru românii care muncesc!

Partidul Social Democrat (PSD) are ca obiectiv principal să-i ajute pe toţi românii care muncesc, dar pentru care actualul sistem...

Bulina neagră 21.11.2016

Ilie Păducel, preşedintele PNL Petrila şi consilier local

Închide