Cine nu are un Ousmane, să-şi cumpere!

20 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

07-cns-cetate-deva-20-noiembrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

CNS Cetate Deva a obţinut a patra victorie consecutivă în campionat, trecând pe teren propriu, scor 3-1, de Unirea Alba Iulia, într-o partidă contând pentru etapa a XII-a din Liga a III-a, seria a IV-a. Ousmane N’Doye (foto) a fost din nou jucătorul providenţial pentru alb-albaştrii, marcând toate golurile grupării sale, ajungând la şase reuşite în trei partide jucate pentru deveni.

Oaspeţi „tăioşi”
În căutarea celei de-al patrulea succes la rând, devenii au dat peste o echipă bine organizată, „Unirea“ a stat bine în teren şi a încercat să lovească prin contraatacuri „tăioase”. După un şut de la 22 de metri a căpitanului devean N’Doye, reţinut de Suciu, oaspeţii au dat lovitura pe o contră. Sahru a pierdut mingea uşor în faţa careului advers, alb-negrii au ţâşnit pe contraatac şi Culda a şutat la colţul lung din careu, după o pasă a lui Sălagea, învingându-l pe Raţ. Gazdele au avut şansa egalării în penultimul minut al primei părţi, dar Suciu a respins în corner şutul din lovitură liberă al lui Vaştag.

Moment psihologic în finalul reprizei
Totuşi, în al treilea minut de prelungire din prima repriză, soarta jocului a luat o turnură favorabilă gazdelor. Bloj a fost agăţat în careu de Morar, asistentul Paul Pojar a semnalizat infracţiunea iar centralul Ionuţ Nicoraş a indicat punctul cu var. Oaspeţii au protestat vehement, Mardare a fost trimis la cabine pentru limbajul său la adresa arbitrilor iar Ousmane N’Doye şi-a început recitalul, transformând lovitura de pedeapsă, chiar dacă portarul oaspete a ghicit colţul.

Recital „Ousmănescu”
Cu un om în plus şi egalitate pe tabelă, jocul a curs în favoarea gazdelor iar clasa lui Ousmane N’Doye a ieşit din nou în evidenţă. Mai întâi, căpitanul devean a realizat „dubla”, reluând cu capul în plasă, de la şapte metri, centrarea lui Vaştag din lovitură liberă. Apoi, cu şapte minute înaintea finalului, vedeta deveană a reuşit „tripla”, tot cu capul şi tot după centrarea lui Vaştag, însă în urma unui corner. Nu mult a lipsit ca „Ousmănescu” să reuşească al patrulea gol, dar Ioani a scos de pe linia porţii o nouă lovitură de cap a senegalezului, la centrarea aceluiaşi Vaştag. S-a încheiat 3-1, iar CNS Cetate Deva trăieşte un moment excepţional, având patru victorii consecutive, regretând că turul este aproape de final.

Dedicaţie pentru Didi Prodan
După marcarea celui de-al treilea gol, Ousmane N’Doye a afişat un tricou pe care era inscripţionat mesajul: „RIP DANIEL PRODAN”, declarând la finalul partidei că îi dedică golurile fostului mare internaţional român, decedat miercuri.

CNS CETATE DEVA 3 (1)
Raţ – Petresc, Kereki, Ionică, Doboş – Vaştag, N’Doye (cpt.) – Bloj (68 Chitaru), R. Cristian (60 Şaucă), Sahru (87 Lupu) – Tecsi (60 Lintaru). Antrenor: Viorel Tănase

UNIREA ALBA IULIA 1 (1)
Suciu – Ioani, Scrob, Mardare, Matei – D. Creciunesc, Goguţa (84 Onacă) – Culda (45 Şchiau), Sălagea (cpt.), F. Morar (84 Lupea) – David (67 Lăsconi). Antrenor: Radu Andone

Arbitri: Ionuţ Nicoraş (Arad) – Paul Pojar, Andra Tănăsuc (ambii din Cluj)
Au marcat: N’Doye (45+3 – penalti, 54, 83) – Culda (30)
Cartonaşe roşii: Mardare (45+2), Radu Andone (71)
Stadion: „Cetate”, spectatori: 300.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Laurenţiu Nistor: PSD propune venituri mai mari şi taxe mai mici pentru românii care muncesc!

Partidul Social Democrat (PSD) are ca obiectiv principal să-i ajute pe toţi românii care muncesc, dar pentru care actualul sistem...

Bulina neagră 21.11.2016

Ilie Păducel, preşedintele PNL Petrila şi consilier local

Bulina albă 21.11.2016

Radu Barb, directorul Agenţiei de Dezvoltare Economico-Socială Hunedoara

Închide