Debarcarea lui Bogdan Ţîmpău se va decide la Bucureşti

Sorina Popa05 Bogdan-Timpau-2009-640x330

Solicitarea primarilor liberali de a-l da jos pe deputatul Bogdan Ţîmpău (foto) de la conducerea organizaţiei judeţene nu a avut câştig de cauză pe loc. Ea urmează să fie analizată în forurile de conducere ale partidului, în următoarele zile, când se va lua şi o hotârâre vizavi de petiţia formulată de primarii şi liderii de organizaţii locale liberale din judeţ în acest sens.
Cinci primari liberali, de la comunele Ilia, Luncoiu de Jos, Pui, Crişcior şi Şoimuş au cerut, ieri, o audienţă la copreşedintele PNL, Alina Gorghiu. După o oră şi ceva, cei cinci au ieşit cu zâmbetul pe buze.
„Am prezentat situaţia din PNL Hunedoara, de ce suntem nemulţumiţi de activitatea lui Bogdan Ţîmpău. Am arătat o petiţie semnată de 23 de primari liberali din judeţ şi consilieri locali şi judeţeni, în total 70 de membri. Nu suntem nemulţumiţi neapărat de faptul că organizaţia judeţeană nu a reuşit să obţină un scor mai bun la alegerile locale, ci de ceea ce s-a petrecut după aceste alegeri. Am cerut să fie înlocuit din funcţie Bogdan Ţîmpău, iar în locul său să fie numit Lucian Heiuş, ca preşedinte interimar. De asemenea, în locul secretarului general al PNL Hunedoara, Liviu Antal, l-am propus pe Vasilică Potecă. Se va discuta propunerea noastră fie în Biroul Permanent Naţional de lunea viitoare, fie la următoarea şedinţă a conducerii centrale. Sunt trei ipoteze în acest caz. Fie va rămâne Bogdan Ţîmpău, fie el va fi înlocuit cu Lucian Heiuş, fie la şefia organizaţiei va fi numit cineva de la Bucureşti”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Marius Omotă, primarul comunei Ilia.
Primarul comunei Crişcior, Ovidiu Furdui, a declarat că totul a mers ca pe roate, la întâlnirea cu liderul PNL. „Alina Gorghiu a înţeles situaţia de la Hunedoara. Multe lucruri nu le-a ştiut, ne-a spus, despre ceea ce se petrece în organizaţia judeţeană Hunedoara a PNL. De ce sunt nemulţumiţi primarii, de cât timp există starea asta de tensiune. Le-am pus toate pe hârtie şi acum aşteptăm să vedem ce decizie se ia în Biroul Permanent Naţional al PNL”, a afirmat Ovidiu Furdui, primarul comunei Crişcior.
Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, deputatul Bogdan Ţîmpău a declarat că nu vrea să comenteze acţiunile colegilor săi.

6 comentarii la „Debarcarea lui Bogdan Ţîmpău se va decide la Bucureşti

 • 21 iulie 2016 la 7:06
  Permalink

  Mi se pare deosebit de interesant că la vest articol, până acum, nu apărut nici un comentariu. E liniștea dinaintea furtunii ? Cum oare Alli Babba, Machiavelli, Moise Nicoară, Zdrampăr Fitil, etc. nu au exprimat nici o opinie ? Este neimportantă această știre ?

 • 21 iulie 2016 la 9:24
  Permalink

  Beni draga, nu e nimic de comentat.
  Apucaturile comuniste a unor primari de … comune ?!
  A unor oameni care habar nu au de liberalism ?!
  A unora care, asteapta o … numire, de la Bucuresti ?!

  Bogdan si-a incheiat rolul. Acum asteapta un post caldut pe undeva.
  Baietii de mai sus asteapta semnul lui Molot. Si nu doar ei.

  Dar, preferam sa comentam fapte, nu vorbe.
  Hai sa initiem “pas cu pas” fapte, sau mat (la PNL) in 5 mutari:
  1. PDL a inghitit PNL;
  2. PMP a inghitit UNPR;
  3. Heius va lua locul lui Bogdan. In judet (Heius = PDL / Bogdan = PNL);
  4. In final va rezulta o “formatiune” (nationala) cu Baselu in fata.
  5. Si uite asa a fost INGROPATA si eticheta “PNL” al ultimului partid necomunistoid (dar full de membri PCR). Asa a murit si PNT.
  Deci, bucurati-va de … politica.

  Hai , comentati …

 • 21 iulie 2016 la 9:43
  Permalink

  Ce naiba sa mai comentam, asa este. S-a dus pe apa sambetei si PNL-ul. Traiasca basistii, in frunte cu Vochitoiu ! 🙁 🙁

 • 21 iulie 2016 la 14:21
  Permalink

  Între-adevăr acțiunea primarilor cam comunistoidă. Fie vorba între noi de ce nu a spus asta înainte de alegerile locale ? Dacă s-au pierdut primării candidații perdanți nu au nici o vină ? Nu știu dacă Bogdan Țîmpău este cel mai potrivit să conducă PNL dar a-l învinovăți doar pe el este nepotrivit. Ar fi un dezastru ca PNL să aibă soarta PNȚ-CD, mai ales că PMP este o structură tipic securistoidă iar PUNR îi accentuează trăsătura aceasta. Ferească Dumnezeu să ajungă PMP al doilea partid ca pondere politică. Acum liberalii au de luptat nu atât cu PSD cât cu aceste căpușe politice. Pesediștii au culoarul lor. Peneliști, stângeți rândurile !

 • 22 iulie 2016 la 14:54
  Permalink

  1. Bogdan, daca are vreo vina, este aceea ca nu si-a facut echipa. Sau mai pe sleau, ca tot omu’ care urca fulminant, uita tovarasi de generatie, cu care odinioara “distribuia” materiale de propaganda, injudet, nu doar in Deva. Ca de “lipit afise”, chiar acolo nu a ajuns. Oricum, sunt convins ca se va orienta repede, e tanar.
  2. In nici un domeniu social, economic, politic si nici chiar religios, nu avem principalul punct al unei strategii de dezvoltare: PERSONALUL.
  3. La Bogdan, in PNL si oriunde ramane valabila parafrazarea: “Orice om numit, va cadea tot printr-o … numire”;
  4. Uitati-va la tabla de joc, mare – cea a lumii: Anglia in dezintegrare (Anglia a murit inainte de moartea Dianei), Franta – incontrolabila, UE de fapt incet ai sigur se dezintegreaza, SUA = s-a … “Trumpit”, zona musulmana = vejnicul cazan cu pulbere, Rusia = da semne de trezire din hibernare.
  Toate acestea pe fondul denominalizarii, demonetizarii, dezumanizarii, demistificarii si distrugerii familiei. Ca termen social, filosofic, moral, biologic, religios, ca institutie.
  Fara Dumnezeu (indiferent de nuanta in care-L percepem), nu avem sens, nu avem logica.
  Dar cine mai teologhiseste, cine mai filosofeaza, cine mai mediteaza si mai ales cine se mai roaga azi. Profund, logic, esential si existential ?!?

 • 22 iulie 2016 la 15:04
  Permalink

  Eu zic că Bogdan ar fi trebuit să mai aștepte, nu să preia organizația fără a o…prelua de fapt. Acum, nu e imposibil să-și revină dar dacă pierde locul eligibil pe listele pentru parlamentare e terminat. Se răzbună pe el Moloț pentru “obrăznicia” de a accepta statutul de lider. Plus că în ultima vreme devenise cam suficient cu toată lumea: colegi, adversari și neutri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Senatorul Vochiţoiu este preşedintele organizaţiei judeţene a PMP

Ieri, în cadrul unui Congres Extraordinar a fost aprobată fuziunea prin absorbţie a UNPR cu PMP. În urma fuziunii va...

Cu bugetul pe minus, primarul Hunedoarei se zbate pentru a obţine bani europeni

Primăria municipiului Hunedoara se pregăteşte în forţă să atragă fonduri europene din exerciţiul bugetar 2014 – 2016. În acest sens,

Patinoarul de la poalele Cetăţii Devei va fi mutat

Patinoarul de la poalele Cetăţii Devei va fi mutat. Administraţia locală a municipiului Deva caută soluţii în acest sens, având

Închide