Eveniment

Dealerul de droguri a primit trei ani de puşcărie

Nicoleta Popa

Alin Laurenţiu Hanganu (foto), considerat de poliţişti unul dintre cei mai importanţi dealeri stradali de droguri de risc din judeţ, a fost condamnat ieri de instanţa Tribunalului Hunedoara, la trei ani de închisoare şi doi ani de interzicerea unor drepturi.

Acesta a fost condamnat pentru deţinere pentru consumul propriu şi trafic de droguri de risc. Totodată, acesta trebuie să plătească statului român suma de 2.210 lei, ce reprezintă cheltuieli judiciare. Sentinţa Tribunalului Hunedoara nu este definitivă, condamnatul putând face apel, în 10 zile de pronunţare, la Curtea de Apel Alba Iulia.

Considerat capul reţelei

Potrivit anchetatorilor, Hanganu i-a vândut unui ofiţer sub acoperire, în perioada noiembrie-decembrie 2009, mai multe cantităţi de haşiş. În intervalul 2008-2009, el a organizat în municipiul Hunedoara o adevărată reţea, formată din şase-şapte persoane, care aproviziona cu droguri consumatorii din întreg judeţul, el fiind considerat capul grupării.

Alin Laurenţiu Hanganu mai este judecat şi în dosarul „Tsunami 2”, alături de alţi 13 hunedoreni, tot pentru trafic şi consum de droguri. Hanganu se află închis la Penitenciarul Aiud.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura