Actualitate

De Ziua Îndrãgostiţilor, Cupidon a lucrat pentru tinerii liberali

Nicolle Ebner

Duminică, 14 februarie, a fost o zi plină de evenimente „cu dedicaţie” puse la cale de organizaţia judeţeană TNL Hunedoara cu ocazia „Zilei Îndrăgostiţilor”. Sute de tineri hunedoreni din Deva, Hunedoara, Petroşani şi Lupeni au avut parte de tot felul de acţiuni organizate şi desfăşurate sub directa coordonare a lui Cupidon, sau Amor, zeul roman al dragostei care, după cum se vede, a fost pus la grele şi multe încercări de către tinerii liberali din judeţul Hunedoara.

Deva – ”Ţinteşte iubirea!”

În Deva, acţiunea cunoscută deja sub denumirea generică „Ţinteşte iubirea!” a ajuns la a doua ediţie. Anul acesta s-a desfăşurat în foişorul din Parcul „Cetate”, locaţie în care 25 de cupluri de îndrăgostiţi au fost căsătoriţi de probă de viceprimarul Cosmin Costa, preşedintele TNL Deva. Numai că, înainte de oficierea căsătoriei de probă, băieţii au fost provocaţi la o întrecere bărbătească, mai puţin obişnuită. Precum căutătorii de comori, au avut misiunea de a descoperi premiile ascunse în parc, mai exact cinci inele din aur, cumpărate de membrii organizaţiei municipale TNL Deva din cotizaţii şi sponsorizări. Chiar dacă numai cinci domnişoare au avut fericirea de a primi şi un inel din aur odată cu oficierea căsătoriei de probă, toate cele 25 de cupluri au primit diplome, cutii cu ciocolată în formă de inimioară şi trandafiri, eternul simbol al iubirii.

Hunedoara – ”Balul balurilor”

La Hunedoara, peste 400 de tineri şi-au dat întâlnire, la invitaţia organizaţiei municipale TNL Hunedoara, la ora 18.00, în sala „Siderurgistul”, unde a fost organizată prima ediţie a balului balurilor având ca tematică „Ziua Îndrăgostiţilor”. Protagoniste, şase cupluri de „miss şi mister”, câştigătoare ale concursurilor organizate de fiecare liceu din municipiu. Cea mai bună pereche la probele de dans pe ziar, originalitate, declaraţii de dragoste, mâncat frişcă legaţi la ochi, s-a dovedit a fi echipa nr. 3, reprezentantă a Liceului Traian Lalescu. Atmosfera a fost întreţinută de două trupe disco din Hunedoara şi invitatul special Francfurt, care a venit însoţit de trupa „Vacanţa Mică”. Piese de bază în organizarea evenimentului: primarul Ovidiu Hada şi organizaţia municipală TNL Hunedoara.

Petroşani – ”Cupidon în acţiune!”

La Petroşani, evenimentele dedicate Zilei Îndrăgostiţilor au început încă de la ora 11.00, şi s-au desfăşurat în faţa complexului „Jiul”. Organizaţia TNL Petroşani a reuşit să-l răpescă pe Cupidon şi să-l convingă, în cele din urmă, să „presteze” pentru a răscoli puţin sufletele celor din Petroşani. Dotat cu simplicele-i unelte de lucru, zeul dragostei şi-a trimis săgeţile spre zeci de perechi aflate în trecere, atingerea lui Cupidon fiind consfinţită prin „certificate de îndrăgostiţi”. Cei singuri, cărora Cupidon nu a reuşit să le găsească perechea, au primit câte o îmbrăţişare gratuită, dar cu multă dragoste, din partea Zeului şi a băieţilor şi fetelor din organizaţia TNL Petroşani.

Lupeni – ”Astăzi plouă! Cu iubire!”

Câteva sute de felicitări cu mesaje specifice zilei de 14 februarie au fost împărţite locuitorilor care duminică dimineaţă au avut drum prin centrul localităţii. Tinerii liberali din Lupeni nu s-au lăsat mai prejos de colegii lor din restul judeţului şi au marcat, după puterile lor, Ziua Îndrăgostiţilor. „Este una dintre cele mai ample acţiuni ale organizaţiei judeţene TNL Hunedoara, desfăşurată simultan în mai multe municipii din judeţ. Am încercat să fim cât mai aproape de semenii noştri, să ştie că nu sunt singuri în astfel de momente, să le mai descreţim frunţile şi să demonstrăm că, pe lângă alegerile politice, mai sunt şi alte alegeri în viaţă. Cum ar fi, cea a partenerului sau a celui drag”, a declarat Cosmin Joiţoiu, preşedintele filialei judeţene TNL Hunedoara.

Pentru tinerii liberali hunedoreni este doar un început al calendarului evenimentelor din acest an. Au început deja pregătirile pentru acţiunile din 1 şi 8 Martie. Altă semnificaţie, altă organizare…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura