De negăsit! Minora este căutată de poliţişti

O minoră de 14 ani, din Uricani, este cău­tată de familie, după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Mama copilei a apelat la ajutorul poliţiştilor pentru a o găsi. Aceasta le-a spus poliţiştilor că fiica sa, Adriana Elena Chiciudean, a plecat din data de 7 iunie de la domiciliu şi nu a mai revenit. Poliţiştii au demarat căutările şi au dat-o pe minoră în urmărire naţională.
„În data de 08.06.2021, în jurul orei 09:30, s-a prezentat la sediul Poliţiei Ora­şului Uricani o femeie care a reclamat faptul că fiica sa, CHICIUDEAN ADRIANA ELENA (foto), în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliul din Uricani, în data de 07.06.2021, în jurul orei 20:30 şi nu a mai revenit.
Minora prezintă următoarele semnal­men­te: înălţime 1,57 m., greutate apro­xi­mativ 47 kg., păr blond, tuns până la umeri, ochi verzi, faţă ovală, nepre­zen­tând semene particulare. La data plecării voluntare, minora era îmbrăcată cu bluză crem, vestă maro, pantaloni jeans al­bas­tru deschis şi pantofi sport albi, cu talpă groasă. Minora a mai fost plecată voluntar de la domiciliu”, a informat comisarul-şef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hune­doara.
Persoanele care deţin informaţii despre locul în care se află minora sunt rugate să sune la 112. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.