De negăsit! Minora este căutată de poliţişti

8 iunie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O minoră de 14 ani, din Uricani, este cău­tată de familie, după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Mama copilei a apelat la ajutorul poliţiştilor pentru a o găsi. Aceasta le-a spus poliţiştilor că fiica sa, Adriana Elena Chiciudean, a plecat din data de 7 iunie de la domiciliu şi nu a mai revenit. Poliţiştii au demarat căutările şi au dat-o pe minoră în urmărire naţională.
„În data de 08.06.2021, în jurul orei 09:30, s-a prezentat la sediul Poliţiei Ora­şului Uricani o femeie care a reclamat faptul că fiica sa, CHICIUDEAN ADRIANA ELENA (foto), în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliul din Uricani, în data de 07.06.2021, în jurul orei 20:30 şi nu a mai revenit.
Minora prezintă următoarele semnal­men­te: înălţime 1,57 m., greutate apro­xi­mativ 47 kg., păr blond, tuns până la umeri, ochi verzi, faţă ovală, nepre­zen­tând semene particulare. La data plecării voluntare, minora era îmbrăcată cu bluză crem, vestă maro, pantaloni jeans al­bas­tru deschis şi pantofi sport albi, cu talpă groasă. Minora a mai fost plecată voluntar de la domiciliu”, a informat comisarul-şef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hune­doara.
Persoanele care deţin informaţii despre locul în care se află minora sunt rugate să sune la 112. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Karateka de la Ronin Deva şi-au arătat talentul la Campionatul Naţional

Peste 400 de sportivi legitimaţi la 33 de cluburi sportive s-au întrecut, la Caracal, în cadrul turneului final al Campionatul...

Naomi Osaka „se joacă” cu depresia

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a declarat forfait pentru turneul WTA de la Berlin, care va debuta pe 14...

Cosmin Gîrleanu, învins la Paris, dar calificat pentru Tokyo

Pugilistul hunedorean Cosmin Gîrleanu (foto) a fost învins de turcul Batuhan Ciftci, în sferturile cat. 52 kg, în cadrul turneului...

Închide