Karateka de la Ronin Deva şi-au arătat talentul la Campionatul Naţional

Peste 400 de sportivi legitimaţi la 33 de cluburi sportive s-au întrecut, la Caracal, în cadrul turneului final al Campionatul Naţio­nal de Karate Tradiţional – Fudokan, de­di­cat copiilor cu vârste până la 13 ani. După mai bine de un an, în care activitatea spor­tivă a stat sub semnul restricţiilor impuse de pandemie, micii sportivi au revenit în sală.

Au făcut antrenamente
Tinerii karateka din Deva au obţinut rezultate notabile la această competiţie pentru copii, ediţia a XXX-a aducând şi o re­cunoaştere a activităţii desfăşurate în pe­rioada pandemiei.
Competiţia de la Caracal a inclus probe de kata şi kumite, judeţul Hunedoara fiind reprezentat de sportivii legitimaţi la Asociaţia Club Sportiv Ronin – Deva, antrenaţi de sen­sei Mircea Cristian Popa (maestru emerit al sportului, centura neagră 6 dan – karate tra­diţional).
După două zile de întreceri, clubul sportiv din Deva a obţinut două medalii de bronz, la pro­bele de kata şi kumite (categoria copii 1, 12-13 ani) datorită performanţelor spor­ti­vu­lui Mihai Roşu, o calificare în primii 8 la proba de kumite, prin Tudor Isfan (categoria copii 3, 8-9 ani) şi o participare la categoria copii 2, prin Marcos Boican.
Chiar dacă măsurile anti-covid au limitat activitatea competiţională internă şi in­ter­naţională, micii karateka legitimaţi la Aso­ciaţia C.S. Ronin Deva au continuat să se an­tre­neze sub supravegherea instructorului Mir­cea Popa, iar prezenţa lor pe podiumul pres­tigioasei competiţii de nivel naţional, confirmă, încă odată, valoarea şi dorinţa ti­nerilor sportivi deveni de a se afirma pe plan intern şi internaţional.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.