Politica si administratie

De frica amenzilor mari, hunedorenii își ridică mașinile abandonate

Acţiune de succes a Poliţiei Locale din municipiul Hunedoara. Din 62 de maşini abandonate au rămas doar 6. Începe o a doua etapă de identificare a altor maşini abandonate şi somare a proprietarilor.

Parcate regulamentar
„Iniţiativa Primăriei Hunedoara trans­pusă în practică de Poliţia Locală privind situaţia maşinilor abandonate din oraş a avut efecte. Din 62 de ma­şini abandonate pentru care, zilele trecute, s-au emis somaţii către pro­prietari pentru a fi ridicate de pe do­me­niul public, 56 au fost mutate.
Au rămas astfel doar 6 autovehicule abandonate, conform legii, acestea urmând să fie ridicate şi depozitate pe platforma special amenajată de Primărie în fosta unitate militară de pe str. Rotarilor (spre Hăşdat).
Este vorba despre autovehiculele: HD 08 SVE – de pe str. Panait Cerna nr.2, AB 039781 – de pe str. Panait Cerna nr.2, HD 08 AVA – în Piaţa Eliberării nr.1, HD 09 UIE – de pe str Elisabeta Mărgineanu nr.4, HD 11 NYT – de pe str. Ghioceilor nr.2. În mo­mentul în care ajung pe platforma amin­tită, proprietarii mai sunt somaţi încă o dată, dar le vor putea ridica doar dacă achită o amendă cuprinsă între 1.000 şi 2.000 de lei, costurile de ridi­care şi transport – 500 de lei, plus taxa de depozitare – 100 de lei pe zi. Menţionăm că Primăria municipiului Hunedoara nu face un scop din a sancţiona financiar proprietarii de ma­şini abandonate. Dorim doar ca lo­cu­rile de parcare publice să fie la dis­poziţia tuturor şoferilor, iar maşinile să fie parcate regulamentar (nu pe zona verde ori în alte zone de pe domeniul public). Poliţia Locală desfăşoară o a doua etapă a acţiunii de identificare a maşinilor abandonate şi somare a proprietarilor, prima zonă vizată fiind strada Carpaţi”, informează cei de la Primăria Hunedoara. (A. N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura