; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

De ce să cumperi kituri de țigări electronice?

8 noiembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Publicitate

 

Alegerea primei țigări electronice nu este o sarcina ușoară, pentru că există foarte multe opțiuni, iar terminologia din domeniul vaping-ului poate fi descurajantă. Un prim pas ar fi să optezi pentru kituri de țigări electronice, pentru că acestea conțîn, în mare parte, tot ce ar fi necesar pentru primii pași. Îți prezentăm în continuare câteva lucruri de care poți ține cont când cauți cele mai bune și performanțe kituri de țigări electronice.

Reguli pentru alegerea unui kit performant de țigări electronice

Iată de ce ar trebui să ții cont în alegerea unui kit de țigări electronice pentru începători sau pentru avansați:

 

 • Dimensiunea dispozitivului – Este firesc că începătorii să fie intimidați de dimensiunile dispozitivelor de vaping și să prefere kituri de țigări electronice cât mai mici și ușoare, adică cât mai apropiate de dimensiunea unei țigări. Din păcate, aceste kituri de țigări electronice, cu cât sunt mai mici cu atât produc mai puțini vapori. Pentru început și pentru o experiență plăcută poți alege kiturile de țigări electronice premium.
 • Stabilește ce tip de fumător ești – Dacă ești genul care întâi își umple gură cu fum și abia apoi trage în plămân, ești tipul MTL(Mouth to Lung), iar dacă inhalezi fumul direct în plămâni fără a-l mai reține în gură, ești un DL(Direct Lung). Este esențial să determini acest lucru pentru că majoritatea dispozitivelor nu funcționează corect pentru ambele tipuri de fumători. Pentru tipul MTL, bobinele utilizate sunt peste 1 Ohm, în timp ce bobinele Sub-Ohm sunt pentru tipul DL.
 • Cum se face curățarea rezervorului – Pentru a păstra igienă dispozitivului și a putea schimbă aromele fără că ele să se combine, este important să poți curată ușor rezervorul, sau să poți înlocui capul atomizatorului când acesta se uzează.
 • Capacitatea bateriei – Vapingul depinde de electricitate, așa că îți dorești un kit de țigări electronice cu o baterie cu o capacitate suficient de mare pentru a putea funcționa cel puțîn o zi. Este recomandat, însă, să alegi un kit care este prevăzut cu două baterii, pentru a putea avea una la încărcat în orice moment, sau cu încărcare USB.
 • Volumul de vapori – Volumul de vapori produși este esențial atunci când alegi un kit de țigări electronice. Dacă nu vor fi suficienți, nu îți vor aduce satisfacție și te vei simți frustrat. Există, însă, mai mulți factori care influențează cantitatea de vapori produși – tipul de tehnologie a rezervorului, nivelul de rezistență al capului de atomizare în raport cu puterea bateriei, tipul de e-lichid folosit pentru vaping, etc. În ceea ce privește e-lichidul, pe lângă aromă, el mai conține două componente de baza – PG (Propylen Glycol) și VG (Vegetable Glycerin). Cu cât este mai mare VG-ul cu atât cantitatea de vapori crește, dar senzația este foarte slabă. PG-ul crește tăria vaporilor și este ideal pentru amestecarea aromelor.
 • Siguranță și autenticitatea produsului – Evita să cumperi clone și asigura-te că produsul este de calitate, realizat din materiale rezistente și care nu prezintă risc de toxicitate sau uzare precoce.

 

Beneficii ale kiturilor de țigări electronice

Țigările electronice oferă câteva avantaje față de țigările tradiționale:

 • Sunt cu 90% mai ieftine;
 • Oferă posibilitate de a fuma fără ardere, fum, gudron sau cenușă, ceea ce elimina efectele nocive ale fumatului care provin din fumul creat prin arderea tutunului.
 • Poți vapa aproape în orice loc;
 • Nu există miros urat și nici nu vei mai avea un gust neplăcut în gură;
 • Poți controla și reduce cu ușurință aportul de nicotină.

 

Ce conține un kit de avansați?

Kiturile de țigări electronice pentru avansați au toate formele și dimensiunile, de la cele mai simple kituri până la kiturile performanțe de la Voore pentru țigări electronice premium. Fiecare kit de vapare a fost creat pentru a oferi cel mai bun control asupra experienței de vapare, oferind posibilitatea schimbării modului de funcționare pentru a găși varianta optimă pentru preferințele tale, dar și aromă utilizată. Unele kituri pentru avansați de la Voore, sau cele de țigări electronice premium folosesc baterii reîncărcabile amovibile pentru a oferi o putere mai mare de vaping. Mai mult, fiecare kit de țigări electronice conține un rezervor care este perfect adaptat modului de funcționare și care garantează obținerea celui mai bun vape posibil.

 

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ion spune:

  Ce nesimțire grosolană, să faci reclamă la un drog.
  Pentru că nicotina este un drog și nimic mai mult.
  Mai bine folosiți spațiul pentru a face educație tinerilor , să nu se apuce de fumat !!!
  Nicotina din țigara electronică provoacă la fel de multe daune sănătății și dependență ca și nicotina din țigările clasice.
  Sper ca în ***ând să fie interzise de la comercializare prin lege ca orice droguri.
  Oricum, și vapatul este interzis în spații publice închise , așa că valea …

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Aproape 1.300 de infecţii respiratorii la nivelul judeţului

Dintr-o statistică realizată de specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, care cuprinde săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie, rezultă că...

Minerii au suspendat protestul după 11 zile

Minerii de la Paroşeni şi Uricani au decis, ieri, să suspende protestul, după promisiunile făcute de Guvernul Orban. Decizia suspendării...

Noul ministru de la Transporturi vrea să deschidă anul acesta Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva

Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva ar putea fi dat în trafic anul acesta cu restricţii de viteză şi tonaj, după...

Închide