UNIKA propune agende și promoționale pentru orice tip de buget

8 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Publicitate

Mulți ar spune că “socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”, dar UNIKA vrea să-ți demonstreze chiar contrariul, fiind producătorul român care pune la bătaie zeci de modele de accesorii office și nu numai, de unde tu îți poți alege ce se potrivește pentru bugetul tău. A conceput game și categorii de produse pentru ca oricine îi pășește pragul, să găsească ceea ce-și dorea, fără a se abate de la planul inițial. Astfel, se poate că la UNIKA nu ai cum să spui “e prea scump, e prea ieftin”, ci doar “e perfect pentru mine”.

Condiția de bază care stă la baza creării produselor UNIKA este chiar calitatea. Însă asta nu înseamnă întotdeauna și prețuri exagerate. La UNIKA vei găsi calitate și la prețuri accesibile. Ți-am pregătit câteva propuneri de agende, dar și de produse promoționale, care pot fi asortate și cu ajutorul cărora vei obține un outfit de invidiat.

Te-ai gândit că ar trebui să-ți pregătești firma din timp pentru anul 2020? Și bine ai făcut, deoarece UNIKA a pregătit colecția de agende 2020 pentru tine și compania ta, pe care le poți combina cu alte accesorii.

Ce spui de o agendă Natura și un portofel de călătorie?

O sugestie este agenda Natura, o agendă eco friendly. Dacă ești genul acela care iubește natura și ți-ar plăcea să porți o agendă care să te poarte mereu cu gândul la tot ce înseamnă ea, aceasta e agenda potrivită pentru tine.  Chiar din denumirea produsului, gândul îți pleacă către ideea unui produs provenit poate chiar din natură, culorile acestuia parcă transmit acest lucru, griul – nisipul, roșul – macul înflorit, verdele – lime crud, bejul – câmpul cu grâu copt. Ține minte: UNIKA are și notesuri Natura, nu doar agende. Așa că poți alege sau le poți oferi drept set.

Și dacă tot a venit vorba de natură, poți combina această agendă cu un portofel pentru călătorie, pentru iubitorii de drumeții în natură. Îți poți surprinde angajații nu numai cu accesorii care să le fie de folos la birou, ci și în timpul liber sau de ce nu, în team building-uri. Acest portofel pentru călătorie este un spațiu sigur pentru acte, bilete de călătorie, bani sau carduri. Avantajul e că poate fi ținut sub atenta supraveghere, deoarece poate fi agățat de gât. Iar dacă ai ales o agendă Natura gri, trebuie să știi că o poți combina cu acest accesoriu, care este disponibil în aceeași culoare.

Sau….agenda Ravelo și portpașaport sau funny tag?

Agenda Ravelo este acea agendă cu format prietenos. Este flexibilă, moale și are și un suport pentru pix. Aproape că ai putea fi sigur că poți surprinde pe oricine cu o astfel de agendă. Își poate îndeplini rolul de organizator atât la birou, cât și în alte locuri familiare ție. De asemenea, la fel ca agenda Natura, agenda Ravelo poate fi combinată cu un notes Ravelo. Sau, de ce nu, cu un portpașaport sau funny tag.

Dacă ai ales negru pentru agendă sau notes, trebuie să știi că le poți asorta ușor, deoarece găsești portpașaport negru sau funny tag gri. Port paşaport e puțin zis, în el poți “găzdui”, pe lângă pașaport și bani, carduri sau cartea de identitate. Produsul este potrivit oricărui “purtător” și poate fi achiziționat la un preț foarte mic pentru cantități medii sau mari. În ceea ce privește funny tag-ul, el este un accesoriu haios, care te va scoate în evidență prin umor. Pentru a-ți face zilele mai zâmbitoare, UNIKA a creat funny tags cu mesaje haioase. Le poţi agăţa de geantă, rucsac, troller şi să le gaseşti uşor datorită unicităţii lor. Glumiţe puse pe culori vesele şi … sigur va mai rade cineva pe langă tine!

Așadar, la UNIKA poți fi sigur că vei găsi agende și promoționale pe placul tău, dar care să fie potrivite și pentru bugetul tău. Le poți combina așa cum vrei, poți crea seturi sau le poți dărui individual. UNIKA propune, tu doar alegi!

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
De ce să cumperi kituri de țigări electronice?

  Alegerea primei țigări electronice nu este o sarcina ușoară, pentru că există foarte multe opțiuni, iar terminologia din domeniul...

Aproape 1.300 de infecţii respiratorii la nivelul judeţului

Dintr-o statistică realizată de specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, care cuprinde săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie, rezultă că...

Minerii au suspendat protestul după 11 zile

Minerii de la Paroşeni şi Uricani au decis, ieri, să suspende protestul, după promisiunile făcute de Guvernul Orban. Decizia suspendării...

Închide