Politica si administratie

De ce organizează AUR protest în 27 februarie

Copreşedintele AUR George Simion a anunţat că AUR va organiza pe 27 februa­rie un miting împotriva liberalizării pre­ţurilor la energie.

Împotriva liberalizării prețurilor la energie
„Ministrul care striga hoţii a păţit o mare problemă, de asta nu e prezent aici, i-a mai strigat şi lui cineva că e hoţ. E hoţ împreună cu domnul Pecingină, cu Florin Cîţu, cu Dan Vîlceanu, constituie un grup infracţional organizat care a pus mâna pe PNL. Domnul Năsui, toţi cei din USR ştiu că Virgil Po­pescu este un hoţ. Au fost împreună la gu­ver­nare, pot să confirme. Dacă milioanele de români care primesc astăzi facturi du­ble, triple nu sunt de acord cu mine, o să vedem la mitingul pe care îl organizăm pe 27 februarie împotriva liberalizării preţurilor la energie, liberalizare care nu trebuia să se întâmple, şi acest ministru care a venit de mai multe ori în faţa noastră să spună că el nu e de vină”, a spus Simion, la plen.
Potrivit acestuia, ministrul Energiei este vinovat pentru închiderea Termocentralei Mintia, pentru Centrala de la Halânga şi pentru că nu fost pusă în funcţiune Cen­trala de la Iernut.
„Preţurile la facturi trebuie decontate po­li­tic de Virgil Popescu şi de cei care îl ţin în bra­ţe pe acest ministru-hoţ, iar această gu­ver­nare trebuie să se rupă”, a adăugat Simion.
Liderul AUR din județ, Claudiu Bârstan (foto), a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că în 27 februarie va fi miting mare la București.
„Protestăm la București, din cauza facturilor mari, a nesiguranței vieții, a scum­pirilor în general. Lumea trebuie să se tre­zească, altfel nu știm ce va ajunge cu țara asta”, a spus Claudiu Bârstan pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura