Politica si administratie

De ce nu poate PSD sã conducã Garda de Mediu

05 Florin Cazacu  PSD  6359

Nicolle Ebner

PSD nu a reuşit nici acum să-şi instaleze şeful la Garda de Mediu din judeţul Hunedoara. Preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara, Florin Cazacu, spune că problema este în curtea aliaţilor democrat-liberali, care evită să organizeze concursul pentru ocuparea postului rămas vacant.

Candidatul PSD aşteaptă…
Cu toate că a trecut o lună de când PSD Hunedoara a nominalizat un nou candidat pentru funcţia de şef al Gărzii de Mediu, inginerul Mihai Curcan nu a fost chemat de conducerea Gărzii Naţionale de Mediu să susţină concursul pe post. „Postul nu este blocat de doamna Liliana Ţolaş, aşa cum spun unii, deoarece ea, chiar dacă a dat concurs pentru ocuparea postului, nu a semnat contractul de management. În consecinţă, postul este vacant, dar din considerente pe care nu le ştiu, PDL nu l-a mai scos  la concurs. În această săptămână, vom avea o întâlnire cu aliaţii noştri de la guvernare şi vom aborda şi subiectul, pe lângă altele de importanţă pentru judeţ”, afirmă Florin Cazacu.   

 …reprezentantul PDL conduce 
După refuzul categoric al Lilianei Ţolaş de a abandona funcţia de director coordonator al Casei de Asigurări de Sănătate pentru cea de şef al Gărzii de Mediu pentru care a şi dat concurs, PSD a fost obligat, în 24 iunie, să nominalizeze un nou candidat, în persoana inginerului Mihai Curcan. În timp ce candidatul PSD a fost tras pe linia de aşteptare, Garda de Mediu este condusă de reprezentantul PDL, cu toate că, în urma negocierilor dintre cele două partide, instituţia a revenit PSD.

One thought on “De ce nu poate PSD sã conducã Garda de Mediu

  • nu mai rezolvati problema odata cu garda de mediu .de ce nu vorbiti nimic despre postul de la ape hunedoara care este ocupat de un PSD desi era al PDL .mai sint si alte cazuri in judet

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura