De ce nu ne cheamã şi pe noi, alãturi de el?

Aleşii deveni ai USL au făcut o obişnuinţă din a organiza o conferinţă de presă înaintea şedinţelor de consiliu. Asta, pentru ca să explice de ce vor vota sau nu anumite proiecte de hotărâri.
Ieri, a fost prezent la conferinţă şi consilierul judeţean PNL Tiberiu Balint, care a explicat că dacă se întâmplă să nu fie de acord colegii lui din CL Deva cu anumite proiecte iniţiate de primar, este din cauză că vor ca treburile să fie corecte şi legale.
La rândul său, alesul local PSD Vasile Ţonea era nemulţumit că edilul şef al municipiului că monopolizează toate sărbătorile organizate de Consiliul Local Deva. „Primarul a confiscat moştenirea noastră pentru diferite momente organizate de consiliu. I-a premiat pe cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie, a deschis Târgul de Iarnă de la Cetate, neinvitând şi membrii consiliului, doar el şi cu colegii din partidul tomberon”, a declarat liderul grupului PSD din Consiliul Local Deva. (S. Popa)

3 comentarii la „De ce nu ne cheamã şi pe noi, alãturi de el?

 • 20 decembrie 2011 la 0:41
  Legătură permanentă

  Am vazut la televizor ca a fost eliberat cunoscutul mafiot VASILE BALINT, zis SILE CAMATARU ,ce legatura de rudenie este intre TIBERIU BALINT si VASILE BALINT ?

 • 20 decembrie 2011 la 17:01
  Legătură permanentă

  Tonea desi este pensionar militar cu o pensie foarte mare ,mai ia bani si de la consiliu ,in plus este angajat la firma de casa a lui Mircea Molot ,DRUPO,pe post de bagator de seama ia 2000 ron ,adica 20 milioane vechi pe luna ,si nici nu merge la servici, atunci normal ca executa intocmai si la timp ordinele pe care le primeste de la Molot .Iar Balint este un tigan ungur .

 • 20 decembrie 2011 la 18:04
  Legătură permanentă

  Pai primarul trebuie sa dea bine in poza acuma ca ii frica ca populata nu o sa-l mai voteze si nu o sa mai aiba imunitate, iar la cate nereguli a fauct ii este cam frica

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.