De ce nu are PNL candidat la Brad?

05 pnl bradOana Mihnea

În şedinţa Comitetului Judeţean Executiv al PNL Hunedoara, care a avut loc vineri, trebuia să se stabilească şi candidatul partidului pentru Primăria municipiului Brad. Momentan, lucrurile au rămas tot în ceaţă.
Data alegerilor locale se apropie, însă, în unele localităţi din judeţ, liberalii nu au putut să îşi desemneze candidatul. Rezultatele sondajului făcut la Brad au fost prezentate ieri, în conferinţă de presă, de co-preşedintele PNL Hunedoara, Dorin Gligor. Din 515 cetăţeni chestionaţi, 32,9 la sută au spus că ar vota primarul în funcţie, 34,62 la sută ar vota cu altă persoană, 24,94 la sută au spus că se mai gândesc iar 7,52 la sută nu au dorit să răspundă. La Brad, posibili candidaţi sunt liberalii Vasile Bârea, Daniel Adam şi Adrian Clonda. „La întrebarea Dacă duminica viitoare ar fi alegeri locale, cu care candidat PNL aţi vota?, s-a răspuns astfel: 15,91 la sută-Vasile Bârea, 14,4 la sută-Daniel Adam şi 13,76 la sută-Adrian Clonda. Diferenţa dintre primii doi este foarte mică, de doar 1,51 la sută“, a precizat Dorin Gligor. Totuşi, organizaţia judeţeană nu l-a desemnat pe Vasile Bârea drept candidat, motiv pentru care acesta a anunţat că intenţionează să îşi dea demisia din partid.
Mai mult decât atât, sondajul făcut nu este unul corect, deoarece doar 14,2 la sută dintre respondenţi au vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani, iar 54 la sută au între 60 şi 89 ani. Între eşantioane este o neconcordanţă majoră. De aceea, Biroul Judeţean reunit al PNL ia în calcul efectuarea unui nou sondaj.  Mai precis, dacă Vasile Bârea renunţă la demisie, sondajul va fi reluat, dacă nu, Daniel Adam va fi candidatul PNL pentru Primăria Brad. „Ne dorim ca vocea organizaţiei din Brad să se facă auzită. Pentru a câştiga o astfel de competiţie ai nevoie de susţinerea organizaţiei locale, iar organizaţia locală îl susţine pe Daniel Adam“, a menţionat Bogdan Ţîmpău, co-preşedinte PNL Hunedoara.

8 comentarii la „De ce nu are PNL candidat la Brad?

 • 7 februarie 2016 la 21:15
  Legătură permanentă

  Din surse se pare ca la BRAD PNL are in calcul candidatura lui DORIN GLIGOR pentu PRIMAR,dar decizia va fi luata dupa consultari cu liderii de la centru acesta fiind cel mai bine plasat in sondaje.

 • 8 februarie 2016 la 0:33
  Legătură permanentă

  Imi pare rau de dl.Barea, asta chiar credea in PNL. Pacat.
  La Brad blatul e pe FATA. Acolo trebuie sa iasa PSD.
  Ai grija domnule Gligor, e o cursa.

  Succes tuturor, chiar va fi greu sa scoateti peste 30 % PREZENTA la VOT
  (si sunt doar locale).

 • 8 februarie 2016 la 12:46
  Legătură permanentă

  Barea a fost scos din carti de Gligor care doreste voturile consilierilor judeteni PSD pentru un nou mandat la CJ. Da este blat dar artizanul este char GLIGOR. Asa ca stati linistiti ca nu va candida, baiatul stie ce vrea si elimina pe oricine-i sta in cale.PNL a picat in cursa intinsa chiar de unul din copresedinti. Dupa ce o scoate din carti pe Vetuta Stanescu si va ajunge VICEPRESEDINTE la CJ impreuna cu celalalt viitor VICEPRESEDINTE de la PSD va fii usor. Va vinde votul si la alegerile de la CJ si PSD va numi noul PRESEDINTE cu voturile fostilor PDL- isti iar GLIGOR Vicepresedinte fara dureri de cap.A mai tradat odata dar atunci a avut ginion ca vechiul PNL a avut majoritatea fara voturile fostilor PDL-isi care au tradat si la alegerea lui DAVID la CJ

 • 8 februarie 2016 la 19:57
  Legătură permanentă

  Gligor a jucat tot timpul cu PSD. Și când eram PDL mereu povestea de relația lui bună cu Nistor și ca vrea sa termine PNL în judet. Gligor e mai mult psdist decât pnl ist.

 • 8 februarie 2016 la 20:00
  Legătură permanentă

  Ce mai vrea și Gligor? Nu vede ca nu e în stare de nimic? A pierdut peste tot pe unde a candidat, singurele funcții pe câte le-a avut au fost cele prin numiri politice. Nici acolo nu a excelat, a fost pe dinafară și la Acvacalor, la Prefectura, la Consiliu Județean, etc….

 • 8 februarie 2016 la 20:56
  Legătură permanentă

  Gligor blat cu PSD singur, fără ceilalţi din partid? Nu cred. Înţelegeri există dar la nivelul întregului partid. Deva, Hunedoara, Petrila şi ceva la CJ pentru liberali. Restul urban şi ceva din CJ la PSD. Sigur că la CJ conteazâ proporţiile de consilieri. Oricum judeţul e mai mult trandafiriu mai ales că Moloţ e, politic, cu un picior în groapă.

 • 8 februarie 2016 la 23:20
  Legătură permanentă

  Pe Vetuta o scoate din carti SIMOTA.
  O asteapta in insulelelele…..

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.