Adrian David va fi validat şi la centru

02-Adrian-DavidOana  Mihnea

Astăzi, Adrian David (foto) va fi validat de Biroul Naţional al PNL drept unic candidat al acestui partid la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, la alegerile locale din 5 iunie a.c.. Informaţia a fost confirmată ieri, în cadrul unei conferinţe de presă a organizaţiei judeţene.
„În şedinţa Comitetului Judeţean Executiv şi a Biroului Judeţean Reunit, care a avut loc vinerea trecută, organizaţia PNL Hunedoara l-a nominalizat pe Adrian David ca şi candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Propunerea organizaţiei a fost deja înaintată către Biroul Naţional al PNL şi va fi analizată mâine (nr. astăzi) în şedinţă. După această procedură internă, Adrian David va deveni candidatul oficial PNL Hunedoara pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean“, a declarat Bogdan Ţîmpău, co-preşedintele PNL Hunedoara.
Pentru desemnarea candidaţilor la primăriile din judeţ s-au făcut, şi încă se mai fac, sondaje, cu scopul de a vedea cine stă mai bine în ochii cetăţenilor. Bogdan Ţîmpău a afirmat ieri că în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean nu este nevoie de realizarea unui sondaj, deoarece Adrian David se bucură de susţinerea tuturor celor 42 de primari în funcţie ai PNL. „Adrian David a pregătit o propunere de program de dezvoltare a judeţului Hunedoara, care a fost prezentat în şedinţa Biroului Judeţean de vinerea trecută. De îndată ce propunerea pe care a făcut-o va întruni susţinerea consilierilor judeţeni de pe lista PNL , îl vom face public“, a adăugat Bogdan Ţîmpău.

One thought on “Adrian David va fi validat şi la centru

  • 8 februarie 2016 la 13:42
    Legătură permanentă

    Cu asemenea „figuri” precum David si Timpau, de data asta, cred ca liberalii vor lua cea mai mare „bataie”din viata lor…??!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.