De ce este nemulţumit Mircea Moloţ, fostul şef al Consiliului Judeţean. „Când eram eu preşedinte, erau firme de casă, acum sunt partenere”

17 octombrie 2018 | 6 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Mircea Moloţ (foto), liderul ALDE Hunedoara, a declarat ieri într-o conferinţă de presă că reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara s-au antepronunţat în legătură cu semnarea contractului-cadru cu firmele de drumuri care asigură reparaţii şi deszăpezirea. Moloţ s-a arătat extrem de iritat că presa locală a scris atunci când el era la şefia instituţiei judeţene că e vorba de ”firmele de casă ale lui Moloţ”, în timp ce în prezent se vorbeşte de parteneriat între CJ şi societăţile de drumuri.

Tot aceleaşi societăţi de 15 ani
”Constat că drumarii sunt aceiaşi ca pe vremea mea, când eu conduceam CJ Hunedoara. Atunci, voi (n.r.-ziariştii) anunţaţi cu onoare, că drumarii respectivi nu erau parteneri, ci firmele de casă ale lui Moloţ. E vorba de patru sau cinci firme de drumuri la nivelul judeţului care lucrează de ani de zile. Eu acolo le-am găsit, când am ajuns preşedintele Consiliului Judeţean. Mai scrie în comunicatul CJ că «autorităţile judeţene, în baza informaţiilor primite la această primă întâlnire, vor evalua schimbările care sunt necesare în Acordul Cadru care va fi semnat anul viitor, astfel încât să devină liber la decontări din bani publici întreg portofoliul de lucrări necesare pentru reparaţia şi întreţinerea drumurilor judeţene». Am înţeles, deci, că anul viitor, acordul cadru va fi îmbunătăţit şi că va fi semnat. Acest acord pe şapte ani a fost semnat în nişte condiţii. Dacă se modifică înseamnă că trebuie să fie o nouă licitaţie. Dar, în comunicat scrie că ”îl vom semna”, adică CJ cu cei care erau în sală de la firmele de drumuri, care au participat la discuţiile de la judeţ. Adică se antepronunţă pentru contractul care va fi semnat anul viitor. Când eu discutam cu cei de la firmele de drumuri, spuneaţi că e vorba de firmele de casă ale lui Moloţ. Acum spuneţi că sunt parteneri. Firmele sunt aceleaşi de acum cinci, 10, 15 ani, doar cei de la Consiliul Judeţean nu sunt aceiaşi”, a spus fostul şef al judeţului.

Loading...

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Valea Jiului spune:

  De ce nu ati asfaltat drumul judetean din Parang ???

 2. pompiliu bota spune:

  Cel mai mare mafiot al judetului Hunedoara! Ce tupeu!

 3. florin spune:

  Mai Valea Jiului mai terminati odata cu drumul ala spre Paring, mai sint si alte prioritati nu numai voi

 4. gigi spune:

  Cum are tupeul sa vorbeasca tatal hotilor din jud hunedoara,acest mafiot a furat in tot judetu locul lui este la puscarie liga fostul lui prieten Mircia Muntean ,acest handicapat care are doar un metru jumate are un tupeu de inimaginat la puscarie cu tine hotule ai furat destul.

 5. florin spune:

  Aceasta jigodie(MOLOT] a revenit in politica deorece nu il mai baga nici dracu in seama,la ajutat sa vina la ALDE Chitoiu Daniel finul lui RUSANU DAN ,la rindul lor alti doi PUSCARIABILI,

 6. grig spune:

  Cu vitorul puscariasi in frunte ALDE HD garantez ca nu ia 3% ,mare gresala facuta de Tariceanu, pacat acolo in partid sunt oameni valorosi Nelu Ardelean,profesorul Demeter,primarul de la Geoagiu Caragut si alti.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bătrânii singuri şi săraci, ajutaţi de municipalitate

În urma acţiunilor de toaletare a arborilor din municipiul Petroşani, lemnul rezultat este donat familiilor aflate în situaţii extreme, în...

Reşedinţa judeţului, spre un oraş ecologic şi durabil

Ieri, la Primăria municipiului Deva a avut loc prima întâlnire din cadrul proiectului BEACON (Bridging European and Local Climat Action),...

Toteşti: ultimul trimestru din an, salvat de rectificarea bugetară

După ce la început de an avea de administrat un buget cu 440.000 de lei mai mic decât cel din...

Închide