De ce au nevoie devenii de Florin Oancea

2 noiembrie 2017 | 3 Comentarii | Publicat in: Electorale

Devenii au nevoie de Florin Oancea, pentru că schimbarea nu vine de la sine şi nici peste noapte. E necesară prezenţa unui lider, unui om care să preia cârma, care să ducă Deva în direcţia bună.
Dincolo de culoarea sau apartenenţa politică, aspectul principal care contează cel mai mult este calitatea omului. Ce fel de persoană este, care îi sunt valorile, cum reacţionează în situaţii neprevăzute. Florin este un om cu bune şi cu rele, ca şi orice alt om de altfel, dar are coloană vertebrală, este dedicat şi iubeşte Deva.
Transformarea pe care Deva urmează să o facă este una grea, deoarece implică o dezinfecţie, un fel de renaştere metaforică. Se vor dărâma credinţe şi lucruri cu care oamenii au fost obişnuiţi. Omul are capacitate foarte mare de adaptare, din păcate în momentul de faţă, normalul este stricat, sistemul şi tot ce se leagă de acesta e stricat, iar cetăţenii s-au adaptat, au înghiţit în sec cât au putut.
Acum e timpul să nu mai acceptaţi vechiturile, să spuneţi da noului şi da schimbării. Dragi deveni, împreună cu Florin Oancea veţi reuşi să creaţi ceva minunat, veţi da viaţă Devei. Florin este un om care face lucrurile din suflet, cu şi pentru oameni. Colaborarea şi relaţia care se formează între cetăţeni şi administraţie trebuie să fie una de fier.
Aveţi nevoie de un om care să fie implicat, să fie printre voi, nu doar în perioada campaniei electorale, ci şi în restul timpului. Să fie capabil să coboare de pe “tron”, să se pună în situaţia persoanelor cu care discută şi să dorească cu adevărat să ajute. În momentul în care ambele părţi sunt deschise, posibilităţile sunt nelimitate. Problemele nu mai au aceeaşi greutate, pentru că se găsesc soluţii pentru ele, soluţii care mai apoi sunt puse în practică, nu rămân doar la nivel teoretic.
E timpul să alegeţi un om care să fie într-adevăr reprezentantul vostru, nu doar de faţadă. Alegeţi Florin Oancea!

Comandat de Partidul Naţional Liberal, cod unic de identificare mandatar financiar: 51170001.
Operator economic: S.C. Media Hunedoreană S.R.L. Deva. Tiraj: 3.300 exemplare

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. alex spune:

    avem nevoie de oancea, ca sa isi trimitta iar soferul la vreun examen, in locul lui.

  2. Neutru spune:

    Da, avem nevoie de Oancea-primar sa vedem pe cine mai trimite in locul sau la examene …. Este incompetent !

  3. Vlad Paul spune:

    ” dar are coloană vertebrală ” A demonstrat la actiunea cu soferul. Imediat dupa ce a fost prins s-a retras din functia de viceprimar si din viata publica. Om de onoare. Totusi este de apreciat ca declara ca, in sfarsit, o prioritate a sa este invatamantul. Era si timpul.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Proiectele lui Petru Mărginean, susţinute ferm de guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea şi premierul României, Mihai Tudose, s-au aflat, ieri, la Deva, cei doi având, împreună cu conducerea...

Miting al liberalilor la Deva

Sorina Popa Liberali din toată ţara s-au strâns, ieri, la Deva, organizând un miting pentru a-l susţine pe Florin Oancea,...

Protest al medicilor de familie la Deva. „Nu omorâţi medicina de familie!”

Natalia Bumbac Mai mulţi medici de familie din municipiile Deva şi Hunedoara au organizat ieri, în faţa Prefecturii Judeţului Hunedoara,...

Închide