Operațiunea Gustar: Mărfuri în valoare de 6 milioane de lei confiscate de inspectorii antifraudă

Astăzi, vineri, 3 noiembrie, inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva au identificat în punctul de trecere a fontierei Nădlac – Autostradă un autovehicul care transporta produse textile (îmbrăcăminte), fără documente legale de proveniență sau care să ateste legalitatea transporturilor efectuate, cu scopul de a eluda plata taxelor și impozitelor către bugetul de stat. În acest sens, a fost aplicată o amendă în cuantum de 20.000 lei și au fost  confiscate bunuri în valoare  de 276.000 lei.

În cursul lunii octombrie 2017, în cadrul „Operațiunii Gustar”, inspectorii antifraudă din cadrul  Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva au depistat în proximitatea punctelor de trecere a frontierei Nădlac  și în aria de competență mărfuri însoțite de documente fictive. Astfel, au fost confiscate mărfuri în valoare de 5.767.302 lei și aplicate amenzi contravenționale în cuantum de 360.500 lei.

„În perioada următoare, inspectorii antifraudă din cadrul  Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva vor intensifica verificările în vederea  creșterii conformării voluntare fiscale, la declarare și plată, precum și pentru asigurarea unui climat concurențial onest”, precizează Nicolae Silviu Mărgineanu, șeful  Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva. (N.M.)

One thought on “Operațiunea Gustar: Mărfuri în valoare de 6 milioane de lei confiscate de inspectorii antifraudă

  • 4 noiembrie 2017 la 8:54
    Permalink

    Marfa comfiscată se vinde în vreun magazin la preț redus ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
De ce au nevoie devenii de Florin Oancea

Devenii au nevoie de Florin Oancea, pentru că schimbarea nu vine de la sine şi nici peste noapte. E necesară

Proiectele lui Petru Mărginean, susţinute ferm de guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea şi premierul României, Mihai Tudose, s-au aflat, ieri, la Deva, cei doi având, împreună cu conducerea

Miting al liberalilor la Deva

Sorina Popa Liberali din toată ţara s-au strâns, ieri, la Deva, organizând un miting pentru a-l susţine pe Florin Oancea,

Închide