Dat de gol de o reţetă de medicamente

S-au tras focuri de armă pentru a-l determina să se supună somaţiilor şi a fost urmărit în trafic de către un echipaj de poliţie. A reuşit să se facă nevăzut într-o zonă periferică a municipiului Deva, dar a făcut o greşeală care l-a înfundat.
Un recidivist din municipiul Deva a fost condamnat de magistraţi la un an de în­chisoare pentru conducere fără permis, însă va sta după gratii aproape doi ani, pentru că magistraţii i-au adăugat zilele neexecutate dintr-o condamnare mai veche.
Remus Farcaş, de 30 de ani, din Deva, a fost văzut de un echipaj de poliţie cir­culând haotic pe un bulevard din mu­nicipiu, iar din acest motiv un poliţist a încercat să-l oprească pentru control. Bărbatul a accelerat, iar echipajul a pornit în urmărirea sa. ”În prelungirea străzii Primăverii, inculpatul (…) a aban­do­nat autoturismul şi a fugit pe câmp fiind urmărit de către un lucrător de po­liţie care a făcut uz de armă pentru a-l de­termina să se oprească, însă inculpatul şi-a continuat alergarea şi profitând de condiţiile din teren a dispărut”, se arată în actul de acuzare.
Chiar dacă a reuşit să scape pe mo­ment, poliţiştii au aflat repede cine este şi motivul pentru care a fugit. O reţetă medicală pe numele său descoperită în interiorul autoturismului şi o cutie a unui telefon mobil cu amprentele sale l-au dat de gol. În faţa dovezilor, bărbatul a re­cunoscut comiterea faptei, iar instanţa de judecată a avut în vedere şi faptul că a comis o nouă infracţiune, la nici o săptămână după ce a fost eliberat din penitenciar. Soluţia Judecătoriei Deva nu este definitivă şi a fost atacată cu apel. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare