Victorie categorică a PSD în judeţ!

Social-democraţii hunedoreni i-au dedicat victoria preşedintelui organizaţiei judeţene, Laurenţiu Nistor

Sorina Popa

Am crezut că, odată cu consumarea aces­tor alegeri, viaţa revine, încet, încet la nor­mal. Dar, nu este aşa, mai avem până acolo. Lucrurile se precipită şi mai mult în viaţa po­litică, lucru care era de aşteptat de la clasa noastră politică.
MESAGERUL HUNEDOREAN a aflat ce spun liderii politici locali despre rezultatul acestui scrutin, în care PSD Hunedoara a făcut, din nou, jocul, câştigând la scor categoric ale­gerile în judeţ.

Cristian Resmeriţă, prim-vicepreşedintele PSD Hunedoara: O victorie frumoasă!
„Le mulţumesc celor care au votat PSD la aceste alegeri. Le mul­ţumesc colegilor, e­chipei PSD, primarilor noştri. Este o victorie frumoasă! Eu am câş­tigat al patrulea mand­at de par­lamentar, am avut două de deputat şi unul de senator. Eu şi echipa PSD dedicăm această victorie pre­şedintelui organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD”, a declarat Cristian Res­meriţă (foto), ime­diat după ce a aflat rezultatul alegerilor.

Dan Bobouţanu, primarul Hunedoarei, vicepreşedinte
al organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD: Marcel Ciolacu a reformat partidul!
„Era de aşteptat ca PSD să câştige ale­ge­rile parlamentare, a de­clarat Dan Bobou­ţanu (foto). Este me­ri­tul, în primul rând, al pre­şe­dintelui parti­du­lui, Mar­cel Ciolacu, care a re­uşit să refor­meze PSD. A dat afară ba­ronii lo­cali, a reformat par­ti­dul, nu doar a făcut o spoială. Apoi, este meritul primarilor social-democraţi, ei au fost votaţi de cetăţeni. Primarii PSD au avut, deci, o mare contribuţie la scorul obţinut de partid la aceste alegeri. Am avut o campanie anostă, din pă­cate, peste tot, din cauza pandemiei. În muni­cipiul Hunedoara, PSD a câştigat şi datorită echi­pei de la primărie, am dovedit că putem face per­for­manţă şi la Hunedoara. La aceste alegeri cred că s-a votat aproape la fel ca la locale”.

Natalia-Elena Intotero: Parlamentarii PSD din judeţ vor muncii pentru hunedoreni!
Deputatul Natalia-Elena Intotero (foto) a obţi­nut din prima un nou mandat de de­putat. Ea a fost prima pe lista candidaţilor PSD la Camera De­pu­taţilor. „În primul rând, le mulţumesc tuturor hu­nedorenilor care au votat. Le mul­ţumesc tuturor hunedorenilor care au ales PSD şi la aceste alegeri. Electoratul ne face respon­sabili. Le mulţumesc colegilor din partid, pri­marilor, şi în special preşedintelui Laurenţiu Nistor, care a fost şi directorul de campanie şi care acum trece printr-o dificilă încercare. ÎI urez sănă­tate. Victoria i se datorează în mare măsură. ÎI asigur pe toţi hunedorenii că par­lamentarii PSD vor munci pentru ei”, a spus deputatul Natalia Intotero.

Ilie Toma: O mare datorie pentru mine
Deputatul Ilie Toma (foto) a reuşit să obţină un al doilea mandat de deputat PSD. “Le mul­­ţu­mesc cetăţenilor judeţului Hunedoara pentru încrederea a­cordată. Este o mare onoare şi res­pon­sa­bi­litate, dar mai ales o da­torie a celui votat într-o funcţie de deputat sau senator. Un parlamentar nu trebuie să uite că cetăţenii şi-au pus încrederea şi speranţa în cel căruia i-au acordat votul. Toţi oamenii, indiferent de op­ţiunea politică, sunt egali şi oricare politician are datoria să îi reprezinte pe fiecare în parte, să fie nepărtinitor, atent şi cu sufletul mereu aproape.
Din punct de vedere politic aşteptăm redis­tribuirea voturilor, atât în teritoriu cât şi la nivel na­ţional, pentru a vedea exact care va fi nu­mărul de parlamentari ai Partidului Social De­mocrat în judeţul Hunedoara. Indiferent de pro­centele obţinute la aceste alegeri parlamen­tare, ar fi bine ca toţi politicienii să conştien­ti­zeze că stabilitatea, unitatea şi grija faţă de sănătatea cetăţenilor sunt priorităţile în jurul cărora trebuie să-şi desfăşoare activitatea. Tre­buie stopată pandemia Covid şi relansată eco­nomia prin măsuri concrete şi sustenabile, orien­tate spre nevoile reale ale românilor. Poli­ticienii, din toate partidele politice, trebuie să conştientizeze gravitatea momentului în ceea ce priveşte sănătatea oamenilor şi problemele din economie, şi să îşi unească forţele pentru a diminua efectele negative care se răsfrâng asupra tuturor”, a declarat deputatul Ilie Toma.

Vetuţa Stănescu, preşedintele PNL Hunedoara: Alianţa Dreptei este peste PSD
Liderul judeţean al PNL, Vetuţa Stănescu (foto), a câştigat un mandat de deputat. “Rezul­tatul de la ale­gerile parlamentare a fost mai bun ca acela de la locale. Am cres­cut faţă de ale­gerile localşe, scorul este mai bun acum cu 5 pro­cente. Mă bucură că, pentru prima dată, o Alian­ţă a Dreptei în judeţ este peste scorul ob­ţinut de PSD Hunedoara. Cred că vom obţine trei mandate de parlamentar, unul de senator şi două de deputat. Rezultatul nu este cel pe care ni l-am dorit, dar cred că absenteismul a fost una din cauzele scorului obţinut de PNL”, a afir­mat Vetuţa Stănescu, secretar de stat în Mi­nis­terul Dezvoltării, preşedintele PNL Hunedoara.

 

Rezultate finale, neoficiale, ale alegerilor în judeţul Hunedoara

Acestea sunt rezultatele finale, neo­ficiale, publicate ieri, luni, de Autoritatea Electorală Permanentă, după introducerea proceselor verbale din cele 524 de secţii de votare din judeţ.

 

 

Rezultatele parţiale la nivel naţional după centralizarea a 85% din voturi

Până, ieri, la ora 16:00, au fost centralizate procesele verbale din 16.603 secţii de votare, reprezentând 84.91 % din totalul de 19.553 de secţii de votare. Iar situaţia la ora respectivă se prezenta astfel:

Camera Deputaţilor

• PSD – 1.487.314 voturi – 29.79 %
• PNL – 1.248.618 voturi – 25.01 %
• USR PLUS – 741.501 voturi – 14.85 %
• AUR – 407.652 voturi – 8.16 %
• UDMR – 331.691 voturi – 6.64 %
• PMP – 233.886 voturi – 4.68 %
• PRO România – 210.578 voturi – 4.22 %

 

Senat

• PSD – 1.508.269 voturi -30.17 %
• PNL – 1.267.624 voturi – 25.36 %
• USR PLUS – 764.104 voturi – 15.29 %
• AUR – 424.892 voturi – 8.50 %
• UDMR – 340.660 voturi – 6.82 %
• PMP – 239.005 voturi – 4.78 %
• PRO România – 211.017 voturi – 4.22 %

One thought on “Victorie categorică a PSD în judeţ!

  • 8 decembrie 2020 la 10:14
    Permalink

    Victorie frumoasa? In Lupeni a fost doar 27 % prezenta la vot. Cine te-a votat? Familia si membrii de partid. Populatia ti-a dat rejet Resmeritule….Si la fel la toate lighioanele din partide. Hai, pa!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare