Daniel Ovidiu Draia susţine proiectele primarului din Ilia

  Sorina Popa

Candidatul PP-DD pentru mandatul de deputat în Colegiul nr.1 Brad-Valea Mureşului, Daniel Ovidiu Draia (foto), crede că în fiecare comună şi în municipiul Brad, mai este nevoie de investiţii, chiar dacă primarii de acolo fac tot ce pot. Dar, susţine el, nu strică o mână de ajutor, lucru extrem de important pentru edili.

„În comuna Ilia, primarul Marius Omotă a câştigat alegerile cu un scor foarte bun. Este şi de înţeles că oamenii îl apreciază şi au încredere în el, în modul în care el munceşte pentru ei. Am discutat cu el şi m-am informat ce probleme mai sunt în Ilia, cu ce aş putea ajuta, din postura de deputat. Şi, am ajuns la concluzia că împreună cu primarul, pot susţine proiectele de alimentare cu apă şi canalizare din satele Bretea Mureşană, Sârbi şi Bacea. De asemenea, trebuie finalizată asfaltarea străzilor din Bretea Mureşană şi a drumului comunal dintre Bretea Mureşană şi Sârbi şi asfaltarea drumului comunal Săcămaş-Dumbrăviţa. Ca deputat, voi milita pentru crearea de locuri de muncă în comuna Ilia, care se pretează aici. Vreau să-i sprijin şi pe fermierii din comună, pentru că ştiu că este nevoie de ajutor”, a declarat Daniel Ovidiu Draia, candidatul PP-DD pentru funcţia de deputat în Colegiul Brad-Valea Mureşului.

12 comentarii la „Daniel Ovidiu Draia susţine proiectele primarului din Ilia

 • 24 octombrie 2012 la 8:44
  Permalink

  S-a mai potolit putin CEATA LUI PITIGOI ( Doru Irimie Draia et Sorina) ,oare bat in retragere de la promisiunile unor proiecte fanteziste , nerealizabile

 • 24 octombrie 2012 la 9:32
  Permalink

  Vai de capul nostru cu astfel de alesi. Bine ca ai mai schimbat poza, madame Sorina. Ai pus una mai putin office.E misto rau de tot!

 • 24 octombrie 2012 la 10:12
  Permalink

  Fermierii au nevoie de ajutor la curatenia in ferme ,ar putea Draia da o mana de ajutor cu furca , matura si lopata (ca sa nu zicem farasul si matura PRM-ista)

 • 24 octombrie 2012 la 22:39
  Permalink

  Asfaltarile il dor pe el.Face Drupo!Ceva constructii,amenajari,vopseli,etc……..face Irimie.Ceva maruntisuri la suprapret de la firma lui Draia sa aiba si el de motorina si s-a rezolvat mandatul lui.Era sa uit…toate de calitate.(inca un episod din seria „sa glumim cu Draia,sfatuitorul si nu in ultimul rand sponsorul).Doamna Sorina,am si eu un speech in curand si nu prea am inspiratie….cat costa 1 pag.?Dar il vreau asa motivant si cu un strop de modestie….cum ii faceti la Draia.

 • 27 octombrie 2012 la 15:20
  Permalink

  Va pune Nistor sa scrieti tot felu de aberati,doar e profesor la diversiuni de cand era lider de sindicat si normator adică de când era sifonica la securitate, bine asta știți si voi, dar fiind slugocii lui, va terorizeaza si manipuleaza cum vrea el. Istet, dar voi si mai prosti! Puteți scrie ce vreți voi! Noi oameni știm ce sa votam pe 9 dec. VOTAM SCHIMBAREA!!!!! Adică ca si la SOIMUS! Vedeți ce frumosa este comuna acum SE POATE!!!!!!!

 • 27 octombrie 2012 la 15:24
  Permalink

  Ca bine zici! VOTAM SCHIMBAREA !!!!! Pe VALEA MURESULUI -BRAD

 • 27 octombrie 2012 la 15:27
  Permalink

  Votam DRAIA DANIEL OVDIU DEPUTAT SI FĂRĂ FRICA , ne-am saturat de fosila de Nistor, jos CIOCOIUL

 • 27 octombrie 2012 la 19:15
  Permalink

  Lasati-ne cu minciunile domnule Draia. Nu stii cum sa ne mai minti. Lasa-ne si vezi-ti de firma ta cu Irimie.

 • 28 octombrie 2012 la 20:17
  Permalink

  Domnilor cine va opreste de la vot, tot voi care comentati cu cine vreti sa votati nu stiti cu ce partid a-ti votat la alegerile din vara si cu ce partid a-ti vrea sa votati in iarna , de fapt PRM , PDL, PP-DD = cacealmaua DAN Diaconescu, si cei care scriu comentarii la aceste articole nu sunt pusi de nimeni fiecare are dreptul la libera exprimare( pe voi va pune Draia si Irimie sau sponsorul si invatacelul celor doi sa scrieti despre Nistor)

 • 29 octombrie 2012 la 9:17
  Permalink

  Mai Laurentiu ,scuze Virgile de ce tot te bagi in seama pe 10 lei comentariu si mie a vrut sa-mi dea tatucu tau pupalai in ……, oricum l-ai pupat deja de sa iritat slabeste-l puțin.

 • 29 octombrie 2012 la 9:21
  Permalink

  Hai sa nu mai vb aiurea, îmi place de tânărul asta si cred ca va face treaba !!!!!

 • 29 octombrie 2012 la 10:59
  Permalink

  Este lesne de înțeles de ce nu-mi dau numele, adică ne terorizeaza securistul de Nistor , dar sunt sigur ca va pierde, deoarece nu-l mai vrea nici partidul sau . sau saturat de tine , gunoiule Nu Ne MAi TERORIZA

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare