Autorul jafului de la casa de amanet va fi prezentat mâine instanţei

Cristina Ghenea

Mihai Bucătaru (foto centru), tânărul în vârstă de 19 ani, arestat pentru că a încercat să jefuiască o casă de amanet din municipiul Hunedoara, va afla mâine dacă va ieşi din spatele gratiilor, sau dacă va fi cercetat, în continuare, în stare de arest. Acesta le-a declarat procurorilor că, ocazional, consumă etnobotanice, însă în momentul săvârşirii faptei era „curat“. Avea, însă, nevoie de bani.
Aflat, în prezent, la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, Mihai Bucătaru va fi prezentat, mâine dimineaţă, magistraţilor de la Tribunal, pentru judecarea recursului pe care acesta l-a formulat împotriva hotărârii prin care a fost închis. Acuzat de tâlhărie în cazul jafului de la casa de amanet din municipiul Hunedoara, tânărul i-a declarat procurorului de caz că îşi recunoaşte şi îşi regretă faptele, însă nu consumul de etnobotanice l-a împins să facă asta, ci nevoia de bani. Se pare că, în ultima perioadă, acesta a locuit împreună cu părinţii săi, în Spania, de unde s-a întors de curând, din cauza unor neînţelegeri în familie. Nu mai avea bani şi nu are nici o ocupaţie, ca să-şi poată câştiga existenţa, astfel că i-a dat prin cap să recurgă la un astfel de gest. Rămâne de văzut dacă încercarea sa de a scăpa din arest va fi, sau nu, admisă de Tribunal.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Daniel Ovidiu Draia susţine proiectele primarului din Ilia

Candidatul PP-DD pentru mandatul de deputat în Colegiul nr.1 Brad-Valea Mureşului, Daniel Ovidiu Draia (foto), crede că în fiecare comună...

Băgat în spital de un şofer neatent

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost implicat

Liberalul Cãlin Marian, viitorul director al OJPDRP

Guvernul Ponta a reuşit să mai producă încă 50 de posturi de şefi în cadrul Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare...

Închide